Tuja scena

V dveh dneh dvakrat poročena

Pariz, 08. 07. 2007 00.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eva Longoria in Tony Parker sta si usodni da po petkovi civilni v Parizu dahnila še na cerkveni poroki.

Eva in Tony sta se v petek poročila civilno, v soboto pa še cerkveno.
Eva in Tony sta se v petek poročila civilno, v soboto pa še cerkveno. FOTO: Reuters

Zvezdnica Razočaranih gospodinj Eva Longoria in košarkar Tony Parker sta si še drugič dahnila usodni da. Po petkovi civilni poroki je v Parizu sledila še cerkvena.

Množica je pred cerkvijo Saint Germain l'Auxerrois zaman čakala, da bi uzrla mladoporočenca.
Množica je pred cerkvijo Saint Germain l'Auxerrois zaman čakala, da bi uzrla mladoporočenca. FOTO: Reuters

A na stotine oboževalcev, ki so upali, da bodo vsaj za trenutek ugledali slavni par, je bilo razočaranih. Zvezdnika, ki sta se cerkveno poročila v cerkvi iz 12. stoletja tik ob slavnem muzeju Louvre, sta poskrbela, da ju ni nihče motil. Blizu niso prišli niti novinarji in fotografi.

Med povabljenimi sta bili tudi Evini soigralki, 'razočarani gospodinji' Nicollette Sheridan in Felicity Huffman.
Med povabljenimi sta bili tudi Evini soigralki, 'razočarani gospodinji' Nicollette Sheridan in Felicity Huffman. FOTO: Reuters

Tako je znano le, da je obred trajal pol ure ter da so se mladoporočenca in svatje zatem z rdečimi avtobusi prepeljali na grad južno od Pariza, kjer je bilo poročno slavje. Med povabljenci so bili številni slavni, od Evinih soigralk iz nadaljevanke Razočarane gospodinje, Teri Hatcher, Nicollette Sheridan in Felicity Huffman do košarkarjev moštva San Antonio Spurs. Med gosti pa so tudi druga znana imena, kot denimo francoski nogometaš Thierry Henry in zakonca Michael Douglas in Catherina Zeta Jones.

Svatje so se po cerkveni poroki s posebnimi rdečimi avtobusi odpeljali južno od Pariza.
Svatje so se po cerkveni poroki s posebnimi rdečimi avtobusi odpeljali južno od Pariza. FOTO: Reuters

25-letni Parker, ki je bil rojen v Belgiji, odraščal pa je v Franciji, in sedem let starejša Longoria, sta se civilno poročila v petek v pariški mestni hiši. Pogostitev z zabavo je bila v enem najlepših francoskih gradov Vaux le Vicomte, stala pa naj bi okoli 200.000 evrov. "Zagotovo bo prelepa poroka, saj pride veliko slavnih," je bil pred svatbo navdušen Jean-Charles de Vogue, lastnik prečudovitega dvorca iz 17. stoletja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

civitasstain@gmail.com
09. 07. 2007 11.15
V dveh dneh dvakrat poročena. Iz naslova bi mislil, da sta se poročila, ločila in spet poročila. Nisem vedel, da sta moja starša bila dvakrat poročena, ker sta bila občinsko in cerkveno poročena.
didl_
09. 07. 2007 00.18
a ko se bosta čez ene 2 mesca ločila bote tut poročal :)
MatejaŠ
08. 07. 2007 15.25
a udrih je bil tut na poroki..al je on manjkal kot clan spursov...heh?...to ste pozabili napisat
ales999999999@mail386.com
08. 07. 2007 13.24
joj kaj je zdaj treba iz tega da sta se 2-krat poročila delati takšno zgago? če bi se jaz poročil z evo longorio bi bil vesel da se sploh hoče poročiti z mano pa tudi če bi se 100-krat poročila