Tuja scena

'Vem, da sem privilegirana, a nisem razvajena'

Los Angeles, 20. 12. 2011 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

"Sčasoma bodo ljudje dojeli, kakšna sem v resnici," trdi 22-letna Petra Ecclestone, medtem ko za ameriško revijo pozira s polno pestjo stodolarskih bankovcev ...

Petra Ecclestone
Petra Ecclestone FOTO: X17ONLINE.COM
Čeprav se druži s Paris, pravi, da ji ni podobna.
Čeprav se druži s Paris, pravi, da ji ni podobna. FOTO: X17ONLINE.COM

Kot 22-letna lastnica vile, vredne 85 milijonov ameriških dolarjev, je Petra Ecclestone navajena na to, da jo imajo ljudje za razvajeno. Vseeno pa upa, da bo ljudem dokazala, da ni niti malo podobna dedinji Paris Hilton.

Čeprav bi ji morda lahko kdo povedal, da ji s poziranjem s polno pestjo stodolarskih bankovcev za revijo Flaunt to morda ne bo uspelo.

"Sčasoma bodo ljudje dojeli, kakšna sem v resnici. Videli bodo, da ne hodim samo po zabavah in moje prsi ne uhajajo iz obleke, da ne pijančujem in podobno."

"No, očitno ponoči ne sedim doma in pletem, a vseeno sem za svoja leta zelo zrela."

Svetlolaski ne ustreza, da je zaradi očetovega bogastva "vedno na tapeti". "Vedno imam občutek, da se moram braniti pred očitki drugih. Na živce mi gre. Huje je v Angliji. Američani bolje razumejo zgodbo mojih staršev. Razumem, da sem privilegirana. Vseeno je velika razlika med tem, da si razvajen ali samo privilegiran."

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

damjan3009
20. 12. 2011 11.15
+4
KAK LAHKO SPLOH TO REČE,DA NI RAZVAJENA??? RAZVAJENA JE KO.....
devlon
20. 12. 2011 09.23
+15
Naj punca uziva, kolikor ji srce da, in naj hodi z glavo po zabavah. že to je nekaj, da se človek zaveda, da je priviligiran in ni razloga, da bi se ob tem počutil slabo. Kvečjemu si lahko dnevno hvaležen. Vsak otrok se rodi v neko gmotno mikrookolje, ki ga ne izbira. In kaj lahko se znajdeš v rodbini, kjer se iz roda v rod prenaša nek kapital... in ti npr.starsi 'pomagajo' z nakupom stanovanja v Ljubljani in materialno dobro poskrbijo zate, da se lažje študiju posvetiš. Ok, drobtinice za Petro, a v obicajni druzbi ogromno, če ti nekdo pomaga pri reševanju stanovanjskega problema.
Country
20. 12. 2011 07.59
+11
Tko no... mal se strinjam. Če si kupuješ drage cune to še ne pomen, da si razvajen. Samo lepo (zdej, kaj je lepo naj presodi vsak zase) se pač hočeš oblečt. En čas sm si tut jst kupoval 10x dražje stvari, kot si jih kupujem danes. Ker sem pač imel.