Tuja scena

VIDEO in FOTO: Kolegi zbijali šale na račun Charlieja Sheena

Culver City, 13. 09. 2011 21.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V kalifornijskem Culver Cityju so pripravili predstavo stand up komedije, na kateri so se udeleženci na vse možne načine norčevali iz Charlieja Sheena. Ta se je šalam pošteno nasmejal.

''Droge me niso mogle ubiti. Seks me ni mogel ubiti. Mediji me niso mogli ubiti. Dva moža in pol me nista mogla ubiti. Ali res mislite, da me lahko z vašimi šalami prizdanete?'' je dejal Sheen ob prihodu na rdečo preprogo.

Med komiki na dobri dve uri dolgi predstavi so se znašla številna znana imena: igralec William Shatner, komik Seth MacFarlane, zvezdnik Jackassa Steve-O in nekdanji boksar Mike Tyson.

Slash je poskrbel za kitarski uvod.
Slash je poskrbel za kitarski uvod. FOTO: Reuters

Sheen je na oder prišel na prestolu, za njim pa je igral na kitaro legendarni Slash. Nato pa se je začelo. ''Charlie ima svojo Apple aplikacijo. Vpišeš svojo višino, svojo težo, datum rojstna, odgovoriš na nekaj vprašanj o svoji osebnosti, nato pa ustreliš Kelly Preston,'' je občinstvo v dvorani nasmejal MacFarlane. Sedanja žena igralca Johna Travolte je bila nekoč zaročena s Sheenom, a se je romanca hitro ohladila, ko jo je Charlie ponesreči ustrelil v roko.

''Koliko lahko 'posnifa' Charlie Sheen? Toliko, da 'ubije' 'dva moža in pol','' se je pošalil Jon Lovitz. ''Ona ni preveč bistra (angleško ''bright''), dokler Charlie vanjo ne zaluča svetilke,'' je dejal Jeffrey Ross in s tem mislil na Sheenovo nekdanjo ženo Brooke Mueller, s katero sta spet skupaj, čeprav ji je lani za božič na vrat nastavil nož. Na prireditvi sicer ni bilo druge bivše žene Denise Richards pa tudi njegovega očeta Martina in brata Emilia Esteveza.

''Mislim, da sem imel vpliv nanj. Mislim, da se bo spremenil. V njegovo psiho sem namreč vstavil nekaj sebe,'' pa je dejal Shatner.

''Zasmehovanje je morda končano, ampak jaz sem Charlie Sheen in tukaj gori večni ogenj (pokaže na svoje srce). Zapomniti si moram le, da s tem ognjem ne bom blizu pipe za kajenje 'cracka','' je glavni protagonist povedal na koncu.

Komik Jeffrey Ross je prišel oblečen v nekdanjega libijskega diktarja Moamerja Gadafija.
Komik Jeffrey Ross je prišel oblečen v nekdanjega libijskega diktarja Moamerja Gadafija. FOTO: Reuters
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mlad3n
13. 09. 2011 23.31
Slash legenda!