Tuja scena

Z možem se srečuje samo še na sodišču

London, 18. 06. 2017 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pevka Janet Jackson se je z odtujenim možem Wissamom Al Mano srečala na sodišču v Londonu, kjer se je začela prva etapa njunega ločitvenega procesa. Da se razhajata, se je razvedelo sredi aprila letos, samo tri mesece potem, ko se jima je rodil sin Eissa.

Wissam Al Mana in Janet Jackson se srečujeta samo še na sodišču. Imata dobre pol leta starega sina Eissa, kot trdi pevka, pa med njima "ni hud krvi".
Wissam Al Mana in Janet Jackson se srečujeta samo še na sodišču. Imata dobre pol leta starega sina Eissa, kot trdi pevka, pa med njima "ni hud krvi". FOTO: AP

Nekdanji par, pevka Janet Jackson in njen (kmalu) nekdanji mož, katarski poslovnež Wissam Al Mana, sta se srečala na sodišu v Londonu, kjer se je pričel njun ločitveni postopek, potem ko je pevka maja letos javno oznanila, da se ločujeta. Paru se je 17. januarja rodil sin Eissa, sicer pa sta se zdaj za nekaj ur sestala s sodnico Anno Pauffley, Janet je bila menda na sestanku dobre bolje, Wissam pa je bil precej bolj čemeren.

Jacksonova se sicer vrača na koncertne odre, potem ko je lani preložila svetovno turnejo Unbreakable, ko je zanosila s tretjim možem, s katerim se je poročila leta 2012. Pred tem je bila poročena z Jamesom DeBargeom in Renejem Elizondom ml. Turnejo je zdaj preimenovala v State of the World (Stanje sveta), na odre pa se vrača 7. septembra.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lordslayer
19. 06. 2017 08.51
še dobro da nista živela v njegovi rodni domovini, ker bi janet zlo tenko piskala
Frane Šajn
18. 06. 2017 19.33
+4
Ta umeten stvor je nakanil takole napolniti luknjo v lastnem proračunu. Le kaj je videl na njej!?
zajfa
18. 06. 2017 17.46
+4
Klasika ... Otrok se rodi - adijo ...