Tuja scena

Za božič ne želi biti 'pijana kot čep'

London, 19. 12. 2011 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanka Cheryl Cole se je odločila, da bo praznovanje božiča pri njej potekalo popolnoma brez alkohola, saj s tem želi pomagati prijateljici Sarah Harding, ki je bila pred kratkim na odvajanju od alkohola.

Cheryl Cole
Cheryl Cole FOTO: X17ONLINE.COM
Cheryl Cole za letošnji božič pripravlja veliko tradicionalno slavje, na katero so povabljene tudi ostale članice iz skupine Girls Aloud Nicola Roberts, Kimberley Walsh in Sarah Harding. Prav zaradi Sarah se je Cheryl odločila, da na praznični mizi, ki bo obložena z dobrotami, vina ne bo.

Naročila je že vse potrebščine in hrano, poleg tega pa je odločena, da bo vso hrano skuhala sama. Postregla bo s puranom z vsemi tradicionalnimi prilogami, miza pa bo okrašena z božičnimi okraski, je razkril Cherylin prijatelj.

''Sarah je pred kratkim prišla iz klinike za odvajanje alkohola, kjer se je soočala tudi s svojo depresijo, zato si Cheryl ne želi, da bi se večer sprevrgel v ''pijanko''. Zato ob večerji ne bo postregla z vinom,'' je pojasnil bližnji prijatelj znane pevke.

Girls Aloud so leta 2009 napovedale enoleten glasbeni premor, vendar do zdaj niso še nič posnele. Razlog naj bi bila precej uspešna samostojna Cherylina kariera ter spor med Nadine Coyle in Cheryl Cole.
Girls Aloud so leta 2009 napovedale enoleten glasbeni premor, vendar do zdaj niso še nič posnele. Razlog naj bi bila precej uspešna samostojna Cherylina kariera ter spor med Nadine Coyle in Cheryl Cole. FOTO: Reuters

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GnilaRozica
19. 12. 2011 15.25
+5
Ugh jst sem pa bil pijan ko kanta že dvakrat v zadnjem tednu dni ne vem zakaj ne bi bil še za božič.
edendrugi
19. 12. 2011 15.24
+0
A ni rekla da jo slava ne zanima več...
black1cat2
19. 12. 2011 15.42
+2
Zagotovo jo še... Očitno pa nima mere pri pitju - treba piti in se nalivati, dokler gre. Takšna je res bolje, da nima alkohola v svoji bližini!