Tuja scena

Za rojstni dan spet skupaj

Los Angeles, 23. 02. 2017 09.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jennifer Lopez ni samo uspešna pevka in igralka, ampak je v prvi vrsti mama. Tokrat je družbena omrežja izkoristila, da je voščila vse najboljše svojima dvojčkoma, Emme in Maxu, ki sta dopolnila devet let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jennifer Lopez je na Instagramu objavila kolaž prisrčnih fotografij svojih dveh dvojčkov, Emme in Maxa, ki praznujeta 9. rojstni dan. Jennifer je za mala slavljenca seveda pripravila zabavo, na njej pa ni manjkal niti njen nekdanji mož in oče njenih otrok Marc Anthony in pevkina zelo dobra prijateljica Leah Remini, ki je na Instagramu objavila tudi fotografijo z zabave.

47-letna J.Lo je pod kolažem fotografij, na katerih so ujeti eni njenih najlepših trenutkov v družbi otrok, zapisala, da ne more verjeti, da je minilo že devet let, ko je postala mama in da se je počutila najsrečnejša ženska na svetu. In da to čuti še vedno ter da je vsak dan in vsak trenutek ponosna nanju. Med drugim je še zapisala: ''Beseda ljubezen ni dovolj velika, da bi opisala, kaj čutita moje srce in duša, ko pomislim na vaju ... Vse najboljše za rojstni dan, moja mala kokosa (op. a., tako J.Lo ljubkovalno kliče svoja otroka). Mama vaju ima neizmerno rada!!!''

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

10228
23. 02. 2017 10.58
+44
Izkoristila je instagram, da je voščila svojim otrokom. Kolikor se že patetično to bere, dejansko živimo v času, ko ljudje tako funkcionirajo. Vprašanje na mestu bi bilo, kdo je res potreboval ta zapis na internetu. Dejansko otrok ali kar lepo ona. Enako vsem dragim mamicam tukaj. Ne, vi ne objavljate svojih otrok na internetu zaradi otrokovega blagostanja. Ampak ve to potrebujete in otroka izkoristite za zadovoljitev lastnih potreb. #žalostno
JbmTiMt
23. 02. 2017 13.26
+12
estelle.r
03. 03. 2017 09.33
J.Lo ima osebo, ki je zaposlena, da ji ureja instagram. Verjemi.