Tuja scena

Zaradi ločitve preložil turnejo

London, 23. 05. 2007 03.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sir Paul McCartney bo zaradi grenke ločitve od Heather Mills preložil turnejo ob izidu novega albuma.

McCartney glasbo pušča ob strani in se posveča končanju ločitve in svoji 3-letni hčerki
McCartney glasbo pušča ob strani in se posveča končanju ločitve in svoji 3-letni hčerki FOTO: Reuters

Legendarni Beatle, 64-letni Sir Paul McCartney, ki je pred približno letom dni pričel biti bridki boj s kmalu nekdanjo ženo Heather Mills, se je odločil, da bo zaradi "osebnih težav" prestavil promocijsko turnejo ob izidu nove plošče. Paul namreč trdi, da bi rad poskrbel za 3-letno hčerko Beatrice.

Ločitev Paula in Heather traja že več kot leto dni.
Ločitev Paula in Heather traja že več kot leto dni. FOTO: Reuters

"Zaigral bom le na nekaj manjših nastopih, a se na večjo turnejo, iz osebnih razlogov, do naslednjega leta ne mislim podati," je povedal.

Sir Paul je sicer upal, da bo lahko polno promoviral svoj novi album Memory Almost Full, ki bo izšel 4. junija, sedaj pa namerava ostati v Veliki Britaniji vse dokler ločitev ne bo končana. To pa so mu svetovali tudi njegovi odvetniki.

"Paul ima skupaj s Heather deljeno skrbništvo Beatrice, kar pomeni, da za otroka ne bi imel časa, če bi se podal na turnejo. Heather pa bi lahko zadevo spodbijala in zahtevala določen odstotek od dobička, saj je bila tudi ona Paulov navdih za novi album,"
meni eden od virov.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.