Tuja scena

Zmagala na sodišču

Los Angeles, 06. 02. 2007 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Paris Hilton je dosegla začasno zmago v sodnem sporu glede objave njenih posnetkov na spletu.

Paris je zmagala na sodišču
Paris je zmagala na sodišču FOTO: Reuters

Dedinja ameriške verige hotelov Paris Hilton je dosegla začasno zmago v sodnem sporu glede objave njenih osebnih posnetkov in predmetov na spletu.

Kot je poročal spletni portal Tmz.com, je sodišče začasno zaprlo spletno stran ParisExposed.com, na kateri so prodajali dnevnike, videoposnetke in fotografije Paris in njene sestre Nicky Hilton. Hiltonova trdi, da so njene osebne stvari prodali v skladišču, kjer jih je shranila pred dvema letoma po vlomu v njeno hišo.

Paris se je za shranitev stvari v skladišču odločila po vlomu v njeno hišo. Ker pa je bogatašinja pozabila plačati najemnino v višini 160 evrov, se je lastnik skladišča odločil, da bo prodal vsebino svetlolaskine škatle.

Vsebina pa je bila zelo, zelo zanimiva. Na nekaterih posnetkih se 25-letna Paris strastno predaja lezbičnemu seksu in brez sramu kaže svoje čare. Plavolaska ni pozabila niti na droge, pri čemer naj bi njeni bogati prijatelji snifali kokain z golih prsi svojih ljubimk in ljubimcev.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.