Zanimivosti

'Ali kdo pogreša lamo? Ne, ni šala'

Granby, 11. 08. 2017 09.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V mestecu ameriške zvezne države Connecticut je nič hudega sluteča lama povzročila pravo dramo. Ker je izgubljena tavala po mestu, je policija njeno fotografijo delila na družbenih omrežjih, da bi našla njenega lastnika. "Če pogrešate tole, prosim, pokličite našo policijo. Ne, ne šalimo se," so tvitnili. Čez nekaj ur so misijo uspešno zaključili in sporočili: "Drame z lamo je konec."

V ameriški zvezni državi Connecticut je v četrtek zjutraj v mestu Granby policija prejela več prijav meščanov, da po mestu izgubljeno tava lama. Ko so jo našli, so jo fotografirali in sliko objavili na družbenih omrežjih, zraven pa pripisali: "Če pogrešate tole, prosim, pokličite našo policijo." "Ne, ne šalimo se," so še dodali, saj je objava delovala bolj kot šala. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Objavo so delili, da bi izgubljeni živali čim prej pomagali najti lastnika in jo vrniti domov. Prvi je izgubljeno žival videl meščan Hoa Nguyen, ki sprva ni vedel, za kakšno žival gre, ko jo je videl od daleč. "Mislil sem, da je medved. Enega sem namreč zjutraj že videl," je dejal. "Nato pa sem bolje pogledal in si rekel: O, moj bog, to je lama!," je dodal.

Veterinar je žival pregledal, prebivalec, ki se spozna na lame, pa je skrbel zanjo, dokler je policija iskala lastnika. Po nekaj urah so misijo uspešno zaključili in ga našli. "Drame z lamo je konec," so zapisali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

murate
11. 08. 2017 15.18
a ni en mau oni z trajekta podobna,sam ta zgorno frizuro kaže ,na trajektu smo pa ta spodnjo frizuro vidl.