Zanimivosti

Čudeži Bruna Gröninga

Ljubljana, 29. 09. 2010 11.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bruno Gröning je v 50. letih prejšnjega stoletja vzbudil pozornost svetovne javnosti z nenavadnimi ozdravitvami in zapustil znanje o sprejemanju duhovne zdravilne moči Heilstrom.

Bruno Gröning se je rodil 31. maja 1906.
Bruno Gröning se je rodil 31. maja 1906. FOTO:

Učenje Bruna Gröninga
Že tisočletja se govori o obstoju neke višje duhovne moči, ki bi lahko pomagala pri zdravljenju. Bruno Gröning je to moč imenoval Geilstrom. Bruno Gröning, ki je bil navaden delavec, ki se je preživljal z različnimi deli, je človeka primerjal z baterijo, ki se z vsakdanjo rabo prazni in se seveda mora zaradi tega vedno znova polniti.
"Vera v dobro je tukaj osnovni pogoj, pomembna pa je tudi odločitev, da želimo biti zdravi. Človek je vsepovsod obkrožen z izcelitvenimi valovi, ki jih mora samo sprejeti."
Po učenju Bruna Gröninga je bog največji zdravilec. Po Gröningovih besedah za boga namreč ne obstaja neozdravljiva bolezen, temveč samo ljudje, ki se še niso sposobni odpreti temu duhovnemu delovanju.

Krog prijateljev Bruna Gröninga
Krog prijateljev Bruna Gröninga je eno največjih združenj za ozdravitve po duhovni poti na svetu. Tu se lahko zainteresirani in iskalci pomoči brezplačno naučijo sprejemati Heilstrom. Vse aktivnosti tega združenja so brezplačne, saj se stroški poravnavajo iz prostovoljnih prispevkov. Bistven sestavni del učenja Bruna Gröninga je ohranjanje svobodne volje.

Bil je preprost človek s posebnimi sposobnostmi ... Ozdravil naj bi veliko ljudi, kar je tudi dokumentirano v filmu.
Bil je preprost človek s posebnimi sposobnostmi ... Ozdravil naj bi veliko ljudi, kar je tudi dokumentirano v filmu. FOTO:
Kaj pa o tem pravi medicina?
Medicinsko-znanstvena strokovna skupina je mednarodno združenje z nekaj tisoč zdravniki in predstavniki drugih medicinskih poklicev. V njej so predstavniki iz več kot 60 svetovnih držav. Skupina že od leta 1992 raziskuje pomoči in ozdravitve, ki so se zgodile po duhovni poti s pomočjo učenja Bruna Gröninga.

Dokumentarni film Fenomen Bruno Gröning – Po sledeh čudodelnega izcelitelja poroča o dramatičnih dogodkih takratnega časa. Sestavljen je iz originalnih filmskih in tonskih posnetkov, arhivskim materialom, prek 50 intervjujev s pričami časa in številnimi igranimi prizori. Člani kroga prijateljev Bruna Gröninga trdijo, da je ta film več kot samo dokumentarni pogled nazaj, saj naj bi mnogi gledalci poročali, kako so že med gledanjem filma zaznali moč, mravljince, tok po telesu … Nekateri naj bi celo poročali o izginotju bolečin in drugih obremenitev.

Bistven sestavni del učenja Bruna Gröninga je ohranjanje svobodne volje.

Njegova moč še živi ...
Čeprav je Bruno Gröning umrl leta 1959 se direndaj okoli njegove figure sploh ni polegel – nasprotno! Tudi dandanes naj bi se dogajale nenavadne ozdravitve, povezane z njegovim likom.
Dokumentarni film si lahko v prihodnjih dneh ogledate tudi v Ljubljani. Več informacij lahko dobite na spletni strani www.bruno-groening-film.org
Dokumentarni film je sestavljen iz treh delov (vsak traja 95 minut).

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jimi1
29. 09. 2010 21.33
+9
Hja zanimivo.... Kot reinkrnacija Kristusa... Menda je vse povezano z zdravjem na nivoju psihe... Zdravi baje že upanje v ozdravitev samo. Upanje umre zadnje !
_alpe_
19. 01. 2015 09.57
+3
Ja, vendar popolnoma vseh stvari se ne da ozdraviti samo s psiho. Zlom kosti je ena od
.::.
29. 09. 2010 21.30
-11
geronemo daj prosim te, no, poglej kake mlatiš
Geronemo
29. 09. 2010 15.59
+17
Vse bolezni so rezultat telesnega fizičnega ali psihičnega neravnovesja. Ni virus kriv če je vaše telo razštelano in ste potem na 15ih različnih tabletah... Kot naloga vsakega živega organizma je volja po preživetju ker drugače ni napredka.
tony_abcde@yahoo.com
29. 09. 2010 13.22
+12
Ogromno bolezni predvsem sodobnih je posledica psihičnega stanja oz. psihičnih blokad, stresa ipd.
bnam 2707
29. 09. 2010 13.00
+35
Takih kot je on se oblasti bojijo,ker gredo ljudje za njim. Oblastniki ne želijo izgubiti nadzor nad čredo.Komu bi pa potem vladali ?
User446122
29. 09. 2010 12.37
-9
Geilstrom, hhmmmm še en božji otrok.