Zanimivosti

Kopalniška luksuzna ekstravaganca

Rim, 26. 05. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Recesija? Petičneži je očitno ne zaznavajo. Vsaj po izdelkih sodeč, ki se pojavljajo na trgu. Med njimi je tudi prestižna in razkošna kopalniška oprema.

Enoten vtis bo dosežen z barvnim usklajevanjem. (Foto: www.trendhunter.com)
Enoten vtis bo dosežen z barvnim usklajevanjem. (Foto: www.trendhunter.com) FOTO:

Včasih je odgovor na krizo še večje zapravljanje, ki si ga – resnici na ljubo – lahko privoščijo le redki. Zdi pa se, da povpraševanje po nenavadnih, razkošnih in luksuznih predmetih ne pojenja. Tudi področje stanovanjske opreme ni nobena izjema.

Italijansko podjetje Lineatre, ki med drugim izdeluje kopalniško pohištvo, ponuja nenavadne in lepe pokrove straniščnih školjk. Med njimi je tudi pokrov zlate barve, ki skupaj z belim okvirjem daje vtis razkošja, hkrati pa nas – zahvaljujoč svojemu videzu – odpelje v obdobje baroka.

Seveda morajo biti tudi drugi kosi kopalniškega pohištva taki, da kot celota tvorijo enoten vtis. Sicer se ta kaj kmalu lahko pokvari in kljub sijaju – zbledi. Zato so mu dodali še kad, ki je – prav tako kot pokrov – bela, s stranicami zlate barve.

Enako velja še za druge kopalniške elemente: na voljo so pipe zlate barve, ki se lepo skladajo z belim umivalnikom.

(Foto: www.trendhunter.com)
(Foto: www.trendhunter.com) FOTO:

Piko na i pa bodo dodali drobni in nepogrešljivi predmeti, ki jih potrebujemo v vsaki kopalnici: drobne kljukice za obešanje kopalnega plašča, držalo za milo in brisače, polička za kozmetiko ...

Lastniki doma s takim pohištvom se zagotovo počutijo naravnost kraljevsko. Kako lahko dotik lepote v svoj dom pripeljete tudi vi, ne da bi pri tem odšteli veliko denarja? Zveni kot čudež? Prepričajte se sami

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Anonimnež1
26. 05. 2010 17.49
Hrcek_teka_teka No deloma se strinjam stabo. Ampak,še vedno pa mislim da usaj WC školjko bi lahko mel bolj udobno,mislim luksuzno...ker na skret gre še cesar sam. In zato ko bom šel na svoje,si bom priskrbel čim bolj udobno,kajti to je pa največji užitek,še posebej če imaš probleme z prebavo.
yerbas
26. 05. 2010 13.15
Luxus je bil vedno problem zakrnelih projektantov. V njem se skrivajo neuporavnost, nefunkcionalnost in zastarelost...
HellWolf
26. 05. 2010 08.27
hmmmmm eni se pa radi fejst gosposko še userjejo. xD
LomilkaSrc
26. 05. 2010 07.12
kopalnico imam zato da se grem stuširati in škiljko zato da se olajšam. ne pa da preživim pol dneva noter
Albert.Einstein
26. 05. 2010 07.02
nore zahteve grajskiih mož!