Zanimivosti

Loto kroglice potegnejo v višave – ali pod zemljo!

Ljubljana, 12. 09. 2010 19.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pravijo, da ko je kriza največja, se močno zviša število tistih, ki iščejo izhod v igrah na srečo. Le nekaj številk izmed mnogih lahko prinese sanjske milijone – a tudi težave, pogubo in finančni zlom!

Loterija doma za slabih 20 evrov.
Loterija doma za slabih 20 evrov. FOTO:

Za začetek k prijetnejšim stvarem. Če želite potešiti svojo loto strast, v zadnjih tednih je velik prodajni hit spletnih trgovin loto napravica, ki nekaj vročice priljubljene igre na srečo prinese v vaš dom, mogoče tudi pisarno, če boste bolj podjetni in ob novoletnem rajanju organizirali interno loterijo.

Za slabih 20 evrov si lahko v nekaterih spletnih trgovinah omislite loto boben, ki se priključi preko USB-priključka, nato pa iz bobna naključno padajo številke, ki morebiti tvorijo sanjsko kombinacijo. Število in frekvenco kroglic, ki jih napravica izpljune, seveda lahko določate poljubno. Po napravici je takšno povpraševanje, da so jo marsikje celo razprodali!

A nenadna in neverjetna količina denarja lahko zahteva svoj davek, kar dvakratni glavni dobitek na lotu je Britancu Vincu Taylorju dvakrat popolnoma uničil življenje.

Preberite njegovo zgodbo, ko je dobil najprej 15 milijonov, nato so pritekli še dodatni štirje milijoni evrov. A danes nima ne žene, ne otrok, ne hiše, vzeli so mu tudi helikopter in jahto in rolls roycea. Vince spet igra loto – pravi, da bo popravil napake, ko zadane tretjič ...

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marija Krebs
12. 09. 2010 22.08
Sploh ni problem zapraviti 15 mio. Samo našim zdravnikom ga daš 12, po davku ostane po naših davčnih predpisih le še 0!
yerbas
12. 09. 2010 21.55
binarni zapis je najboljša rešitev
mideana
12. 09. 2010 21.18
SUPER !!! CENEJE KO DANI,PA MARUČA IN VSE VEDEŽEVALKE IN NUMEROLOGINJE. IGRAČKA LAHKO PRINESE SREČO?