Zanimivosti

Najbolj odvratne slaščice

Severna Karolina, 10. 02. 2008 10.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na spletni strani Candyaddict.com, ki je namenjena vsem ljubiteljem sladkarij, so predstavili najbolj odvratne slaščice.

Koščki čokolade v obliki otroških kakcev.
Koščki čokolade v obliki otroških kakcev. FOTO:

Seveda pa te sladkarije niso odvratne zaradi svojega okusa, pač pa zaradi svoje oblike. Proizvajalci želijo z njo kupce v prvi vrsti pritegniti, hkrati pa tudi šokirati.

Sladkosnedi liziko pomakajo v WC školjko, v kateri se nahaja sladki prah.
Sladkosnedi liziko pomakajo v WC školjko, v kateri se nahaja sladki prah. FOTO:

Pred leti so otroke že preplašili gumijasti bonboni v obliki črvov in kač, današnji naraščaj pa se sladka s slaščicami, ki izgledajo kot ušesno maslo, izbljuvek in fekalije.

Bomboni z "okusom" po slini, popru, umazaniji, črvih, milu, izbljuvkih, ušesnem maslu, pokvarjenih jajcih…..
Bomboni z "okusom" po slini, popru, umazaniji, črvih, milu, izbljuvkih, ušesnem maslu, pokvarjenih jajcih….. FOTO:


  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

omakica@hotmail.com
10. 02. 2008 14.47
hehehehehe meni pa je to prav carsko. jas bi z veseljem probala. :D igor.gojc - kako se ti da tako nakladati haha maš preveč čassa???
Mawsyy
10. 02. 2008 13.32
Meni to tud disi po forah iz Harryja Potterja...
Tasy Kalbo
10. 02. 2008 13.30
ja tu je še ena proizvajalčeva glupa ideja,ko ne vedo kak bi še pritegnili pozornost... pol pa otroku prineseš domov al pa nekomu podariš pa mislijo,da si mal vsekan da to kupuješ. bog ve kaj si bodo še izmislili,in v kaj vse še bomo namakal he he he
Ramzess
10. 02. 2008 12.06
Treba je priznati iznajdljivost nekaterih, vendar mislim, da bodo s temi bonboni (zaradi izgleda) imeli več težav odrasli kot otroci, saj marsikateri že zdaj neloči plasti oz. gume od orginala, kako bo šele zdaj, ko se bodo zadevščine dale poljubno oblikovat, na licu mesta z lizanjem. Domišljija otrok ne pozna meja. Ker pa tole 'diši' po zgodbah Herrya Poterya, spomnite se kaj so otroci jedli na vlaku, pa v bolnišnici, v šoli na Bradavičarki, do okusa, ki posnema izvirnik, ni daleč. Toda, bo še kdo potem jedel (te) bonbone, v katerih je že tako ali tako več umetnih kemijskih kot naravnih sestavin, ki vplivajo na zgradbo in obstojnost bonbonov, dajejo barvo, vonj in tudi okus bonbonom. Zaslužkarstvo, na račun zdravja otrok in odraslih, nič drugega.
bibba@mail386.com
10. 02. 2008 11.36
Ou, yes. To bi bla prava, originalna darila za Valentinovo. Mal zajebancije. Da ni vse tko resno, no. . . . .