Zanimivosti

Napetosti na Downing Streetu ni konec: Kdo je poškodoval Larryja?

London, 21. 07. 2016 19.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bitka za številko 10 je morda končana, vendar napetost na Downing Streetu ostaja med Larryjem in Palmerston, mačkom zunanjega ministrstva, ki ga je prevzel Boris Johnson. Zadnje novice so, da so Larryja oskrbeli pri veterinarju, ker so opazili, da šepa, ko se je včeraj zjutraj vračal domov.

Njegovo šepanje bi lahko bil znak vse večjega spora z rivalom Palmerstonom.
Njegovo šepanje bi lahko bil znak vse večjega spora z rivalom Palmerstonom. FOTO: AP

Tiskovni predstavnik Downing Streeta je dejal, da bo glavni mišelovec v državi povsem okreval po poškodbi sprednje desne tačke. Potrdil je še, da so zdravljenje pokrili s sredstvi, ki so jih zbrali zaposleni v kabinetu premierke Therese May.

Larry
Larry FOTO: AP

Njegovo šepanje bi lahko bil znak vse večjega spora z rivalom Palmerstonom, a tiskovni predstavnik tega ni potrdil. Dejal je, da ne more povedati, kdo ali kaj je vzrok Larryjevi poškodbi.

Za Larryjem je nekaj težkih tednov zaradi odhoda njegovega mentorja Davida Camerona, poleg tega pe je sprememba oblasti vplivala tudi na njegovo obnašanje.

Šalijo se, da se bo morala nova premierka Theresa May očitno najprej ukvarjati s tem, da uredi odnose med mačkonoma. Pišejo še, da se je Cameron tudi odzval na očitke, da sploh ni imel rad Larryja in da je šlo le za medijsko kampanjo. Cameron je to zanikal in pravi, da ima mačka iskreno rad ter da ima za to tudi dokaze. Tako je na Twitterju objavil fotografijo ''dokaza''.

 

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

samanthka
22. 07. 2016 08.58
+1
Hahahaha, evo, dokaz!
gongash
21. 07. 2016 21.47
+2
ubogi mucek, da je pristal z borisom johnsonom :(
gongash
21. 07. 2016 21.49
+25
novinar/ka v članku "zajebavajo se", zelo neprofesionalno
DonDonDan
21. 07. 2016 20.35
+22
Briga mene za britanski parlament in njihov "downing sindrom", rešte vsaj mačka teh psihopatov, ki so zdej prišlo noter !!!!!!!!!!!!!
nemojte
21. 07. 2016 21.06
+5