Zanimivosti

Ostanite budni s kofeinsko pokovko

Los Angeles, 25. 11. 2010 14.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA / N.J.
Komentarji
5

Ko boste naslednjič zadremali sredi dolgočasnega filma, je tukaj preprosta rešitev – zakonca Amanda in Matthew Fitch sta izdelala posebno pokovko s kofeinom.

Pokovka s kofeinom vas bo ohranila budne, čeprav bi ob dolgočasnem filmu najraje zatisnili oči ...
Pokovka s kofeinom vas bo ohranila budne, čeprav bi ob dolgočasnem filmu najraje zatisnili oči ... FOTO: Reuters
nažiranje
nažiranje FOTO: iStockphoto

Kofeizirana pokovka, ki sta se je domislila ameriška zakonca Amanda in Matthew Fitch, je že naletela na dober odziv med ljubitelji različnih energetskih napitkov, kave in drugih stimulansov, ki marsikomu pomagajo preživeti naporen dan.

Amanda in njen mož Matthew, naveličana pitja različnih energetskih pijač in kave, sta v svoji kuhinji eksperimentirala s kofeinom in njunim najljubšim prigrizkom pokovko. Tako je nastal BioFUEL, okusen popkorn s kofeinom, kot sredstvo za premagovanje utrujenosti.

Po besedah avtorjev novega energetskega prigrizka vsaka vrečka BioFUELA vsebuje posebno "mešanico" naravnih sestavin in kofeina.

"Energetska pokovka se je že prijela zlasti med zaposlenimi v pisarnah, ki na delovnem mestu v popoldanskih urah potrebujejo hitro energetsko bombo," je povedala Amanda.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
26. 11. 2010 11.33
pametna ideja.. dobra tržna niša, ostali bebcki so pa škodoželjni ker nimajo domišlije :)
Maček2
25. 11. 2010 20.56
kr neki zato pa res neboš šel popkovke jest boš raje kakega takratkega potegnil ali pa kako črno popil pa tudi napitek za krila bo vredu.razen,če obužuješ popokovko in nemoreš gledati brez prigrizka.
plavalka
25. 11. 2010 20.48
Kdaj bo to v Sloveniji? :)
modrix
25. 11. 2010 17.50
in pol rataš tak kot una zgoraj na sliki?.... ne hvala.
Trkoglav
25. 11. 2010 16.43
brez veze. ko bo taka s pirom se oglaste