Zanimivosti

Smrt na banki

Ljubljana, 12. 07. 2007 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na spletu se je znašel posnetek nenavadne in tragične nesreče. Avto se je zaletel v banko in do smrti povozil stranko.

Nesreča na banki
Nesreča na banki FOTO:

Nesrečo so zabeležile varnostne kamere banke, v kateri se je zgodila, in posnetek se je znašel na spletu. Tisti, ki so ga objavili, sicer niso navedli, kje se je tragična nesreča zgodila, zapisali so le, da je voznik izgubil nadzor nad avtom in priletel v banko. Tam se je zaletel v neko žensko, ki je hudim poškodbam podlegla.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ramzess
12. 07. 2007 17.06
Ja saj; tega zagotovo ni načrtovala, niti zavedamo se ne kako je lahko hitro vsega konec. To je najhuje.
hecate
12. 07. 2007 15.45
dvomm da se v taki situaciji kjer te neki presenet takoj spomnš kaj narest. ...večina ljudi pač otrpne - tko k srna sred ceste k vid luči od avta.
Ramzess
12. 07. 2007 15.25
Eni vidijo nesrečo, drugi vidijo rop, to je zdaj vprašanje za pet. : ) Res noro, pa danes nisi več nikjer varen. Še dobro da poslujem na banki, kjer se to ne more zgodit, ker tako tako postavljena. Tale pa je z najobčutlivejšim delom obrnjena na prometno cesto, nič zavarovana, le kaj so mislili. Nečesa pa ne razumem, kako lahko ženska samo gleda kako gre avto proti njej in nič ne ukrepa, pa samo na avto bi morala skočiti in se ... čezenj, samo hop in ... gor... in čez. Res je šlo hitro, ampak saj bi šlo, raje nekaj prask kot pa smrt. In ne me zdaj kritizirat, kajti če si je imela čas skriti z rokami ušesa in oči in strah (značilna ženska reakcija ali vsaj pogosta), bi lahko slednjega nekoliko obvladala in namesto prejšnega izvedla opisano potezo. Posnetek je dovolj jasen. In ona druga, trda kot kamen kost in totalen šok, se vidi namreč, sploh ne migne. Ojoj.