Zanimivosti
Oglas

Stanovanjski kredit v dvoje lažje in ceneje

Ljubljana, 06. 10. 2008 13.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hladne jesenske in zimske večere je najlepše preživljati za stenami toplega doma. Če je dom prenovljen ali pa je nov in so z nami tudi naši najbližji, je še lepše.

Za vse, ki razmišljate o nakupu novega stanovanja ali pa želite svoj dom prenoviti, v UniCredit Bank ponujajo stanovanjski paket za dva brez stroškov odobritve.


Ugodni stanovanjski krediti za nove in obstoječe komitente

UniCredit Bank v akcijski ponudbi, ki traja do 30. decembra 2008, ponuja stanovanjski paket za dva brez stroškov odobritve. Ob odprtju dveh bančnih paketov (Standard, Master Plus in Luksuz) in prenosu osebnih dohodkov kreditojemalci pridobijo stanovanjski kredit brez stroškov odobritve. V kolikor se za najem kredita odloči le en kreditojemalec in pri tem odpre bančni paket s prenosom osebnih dohodkov, se mu prizna 50 % popust pri stroških odobritve kredita.

Ugodnost lahko izkoristijo vse nove in obstoječe stranke UniCredit Bank, ki že imajo ali pa bodo najkasneje ob najemu stanovanjskega kredita odprle enega izmed izbranih osebnih bančnih paketov, na katerega bodo oz. že prejemajo svoje osebne dohodke. Z novo akcijo želijo v UniCredit Bank spodbuditi potencialne stranke k temu, da preizkusijo še njihove ostale storitve.

UniCredit Bank
UniCredit Bank FOTO:
Podrobnejše informacije o ponudbi in poslovnih enotah UniCredit Bank v Sloveniji lahko najdete na: www.unicreditbank.si

Bančni paketi za različne okuse

Paketi, ki jih ob akciji ponuja UniCredit Bank, so namenjeni različnim potrebam posameznikov in njihovim življenjskim stilom. Bančni paket Standard je namenjen strankam, ki pri svojem vsakodnevnem upravljanju s financami potrebujejo klasične bančne produkte in storitve.Bančni paket Master Plus (V) je odlična izbira za vse, ki jim ne ostaja veliko časa za obisk banke. S paketom lahko večino bančnih poslov opravijo kar od doma preko Online b@nke. Paket Luksuz pa je prilagojen osebam s hitrim tempom življenja, saj bodo z izbiro tega paketa prihranili čas in denar, njihovo poslovanje bo hitrejše, varnejše, s pomočjo pa zlasti bolj brezskrbno.

Brezplačni dvigi gotovine na 16.000 bančnih avtomatih v 16 državah SVE regije

Dvigi gotovine z BA Maestro kartico UniCredit Bank so brezplačni na vseh bankomatih v Sloveniji in v državah Evropske monetarne unije (EMU). Brez plačila provizije za dvig gotovine pa lahko sedaj le-to dvigujete tudi na bančnih avtomatih skupine UniCredit Group v državah, ki niso članice EMU - v sosednji Hrvaški, BiH, Srbiji in drugih vzhodnoevropskih državah.

 

 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni