Zanimivosti
Oglas

Udoben korak v naravo

Ljubljana, 11. 05. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čutite, da ne morete več sedeti v pisarni ali doma, priganja vas želja po novih, neponovljivih doživetjih v naravi.

Alpina
Alpina FOTO:

Pogled skozi okno obeta lepe pomladne dni, ki nas vabijo v naravo. Prebuja se življenje na travnikih, v gozdovih in zaživela je tudi človeška narava. Čutite, da ne morete več sedeti v pisarni ali doma, priganja vas želja po novih, neponovljivih doživetjih v naravi. Potrebujete le še pravo pohodno opremo in noge vas bodo same ponesle v naravo. V Alpinini kolekciji pohodne obutve boste zagotovo našli pravi par zase. Udobje, trpežnost in prožnost so Alpinino vodilo pri razvoju obutve. Alpina namreč že več kot šestdeset let ostaja zvesta čevljarski resnici, ki pravi, da je na koncu vedno od počutja noge odvisno, kam in kako daleč se pride.

Alpina
Alpina FOTO:


Mestno udobje
Za vsakdanje mestne opravke in sprehode je na voljo model Tivo, ki ga odlikuje izjemna lahkost in naravni materiali. Posebej oblikovan podplat je prilagojen za hojo po trši podlagi, saj učinkovito blaži pritiske. Za brezskrbno mestno udobje in izlete v bližnjo okolico so Alpinini strokovnjaki razvili ženski in moški model Cyclon. Kakovosten podplat Vibram zagotavlja zanesljiv oprijem in zato varen korak. Posebna vodoneprepustna membrana Alpitex ščiti vaše noge pred poletnimi nalivi in jim obenem omogoča, da dihajo.

Alpina
Alpina FOTO:


Čisto doživetje narave in avantura
Vsem bolj avanturističnim pohodnikom, ki uživate v planinah, gozdu in ob žuborenju gorskih potočkov je na voljo več višjih modelov. Model Advance je namenjen vsem, ki iščejo pohodne čevlje tako za brezskrbna potepanja po tujih deželah kot za resne planinske izlete. Naravni materiali, kakovosten podplat Vibram in vodoneprepustna membrana Sympateks skrbijo za udobno in varno počutje noge. Dodatna ojačitev v predelu prstov je kos nepredvidljivim razmeram. Stopalo je tako popolnoma varno pred udarci, usnje pa ohrani prvotne značilnosti. Model Vision odlikuje vsestranskost. Idealen je za avanturistične posameznike, ki uživajo tako v planinarjenju, kolesarjenju ali drugih adrenalinskih športih. Anatomsko oblikovana plastična manšeta in opetnik učinkovito zagotavljata stransko stabilnost na neravnih terenih in ščitita nogo pred zunanjimi vplivi. Specifičnim lastnostim ženskih stopal je prilagojen model Mont Lady. V nartnem predelu je čevelj višji, ženski ovratnik čevlja pa sledi anatomiji ženske noge.
Z Alpinino obutvijo za prosti čas bo vaš korak po bolj ali manj zahtevnih terenih varen in zanesljiv. Za več informacij o obutvi obiščite spletno stran www.alpina.si.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni