Glasujte za najboljši medijski portal v regiji!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
24ur.com
Media daily, prvi regionalni in specializirani portal za medije v jugovzhodni Evropi, do konca novembra znova išče najboljši novičarski portal v regiji. V ožji krog se je uvrstilo 30 portalov, med njimi tudi 24ur.com. V prejšnjem letu so bralci z glasovanjem dodelili zmago ravno našemu portalu, za kar smo hvaležni in to nam daje še dodatno vzpodbudo, da moramo biti še boljši. Letos tako začenjamo znova!

Izbor za najboljši portal v regiji za leto 2019 poteka do konca novembra, portali pa prihajajo iz šestih držav, Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Makedonije.Kot opažamo že nekaj let, so internetne strani, ki ponujajo novice iz domovine, tako politične in športne kot zabavne, vse bolj obiskane in pogosto tudi edini vir informacij za številne državljane. Spremljanje novic na spletu je spremenilo bralne navade in omogočilo hitrejšo informiranost, pa tudi komentiranje tem. Komentiranje je v preteklosti ostalo v manjših krogih, danes pa je tudi politično orodje in stalna "javnomnenjska anketa". 

Odpiramo teme, ki so pogosto spregledane in tudi pozabljene. Tako smo začeli s projektom Veriga dobrih ljudi, ki je bil zasnovan z željo in ciljem čim več družinam po Sloveniji pomagati iz primeža revščine. Z njim želimo povezati Slovenijo v boju proti revščini. Tudi mi smo pomagali Krisu, da čimprej pride do prepotrebnega zdravila, in vam predstavili še druge zgodbe, ki se jih novinarji z žalostjo ali veseljem spominjamo,tako kot nas je vse združilo odbojkarsko prvenstvo. Napredke in napake je vedno treba kategorizirati, zato v regiji, ki ima več kot 20 milijonov prebivalcev, poteka drugo tekmovanje za najboljši medijski internetni portal. Tudi tokrat upamo, da boste za nas namenili vaš glas!

V fotogaleriji si lahko pogledate nekaj naših najboljših fotografij, ki so bile posnete v zadnjem letu:

 

Spletni portali se veliko bolj odzivajo na bralne navade ljudi, novinarji so precej v stiku z njimi, saj so družbena omrežja omogočila, da je tudi ta komunikacija lažja in hitrejša. Ekipa 24ur.com je mlada, izkušena in zagnana ekipa, ki se trudi pokriti širok spekter tem. V letu dni od zadnjega tekmovanja smo med drugim pisali o: pasteh mrežnega marketinga - bHIP, v rubriki Dejstva smo razkrivali sporne dodatke profesorjev na univerzah, objavili seznam zdravnikov, ki so bili prejemniki farmacevtskih milijonov, pisali o migracijah, aferah v policiji in vojski. Pokrili smo demokratične spremembe v zadnjih tridesetih letih in se spraševali, ali Slovenija potrebuje jedrsko elektrarno? Pisali smo o težavah z nelegalnimi prehodi meje in težavami z nadzorom, s katerimi se soočajo slovenski varnostni organi. Spremljali smo šove, kot so Znan obraz ima svoj glas, Slovenija ima talent, Zvezde plešejo in Kmetija, kjer smo nato nadaljevali zgodbe, ki so tudi nas presenetile. 

Naš cilj pa vedno je, biti ob pravem trenutku na pravem mestu:

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke