Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša konjunkcija Sonca in Marsa 2023?

Špela Plemelj
23. 11. 2023 05.00
0

Konjunkcija pomeni združitev vsaj dveh planetov in traja dokler sta planeta v medsebojnem odnosu, največ 10 stopinj. Odvisno, v katerem astrološkem znamenju sta, tako močan ali šibek je vpliv na znamenje. Konjunkcija Sonca in Marsa je aktivna že od 10. novembra in bo aktualna do 13. decembra 2023.

Oven

Ovni so glavni predstavniki, ki bodo energije prestopa dvojice v ognjeno znamenje strelca zelo dobro čutili. To njihov čas, da zasijejo in pokažejo tako svoje moči, sposobnosti in šarm. V naslednjem obdobju bodo sami zelo pogumni in celo napadalni.

Bik

Za predstavnike znamenja bika bodo v tem času vse bolj pomembni partnerski odnosi, še posebno idealni in pravični odnosi. Svoj fokus bodo usmerjali v enakopravnost. To bo za njih poleg dnevnih obveznosti ena od glavnih tem, s katerimi se bodo ukvarjali.

Dvojčka

Kombinacija Sonca in Marsa bosta pri predstavnikih znamenja dvojčka dvignila ševeč prahu na področju partnerstva. Sami so trenutno prav tako usmerjeni v sklepanje določenih kompromisov in iskanje sporazumov. Omenjena kombinacija jim ne bo delala usluge.

Rak

Predstavniki znamenja raka bodo začutili povečano dinamiko pri ustvarjanju novih zalog in potrebne opreme. Včasih sami težko dosežejo zastavljene cilje, tokrat pa bojo lahko izkoristili izdatno pomoč Sonca in Marsa, ki bosta ponujala svoje usluge.

4 horoskopska znamenja, ki se zveze hitro naveličajo
Preberi še
4 horoskopska znamenja, ki se zveze hitro naveličajo

Lev

Za predstavnike leva je to pomembna planetarna kompozicija, saj še dodatno spodbudi dinamiko, moč in napadalnost, ki jo levi nosijo v sebi. Tokratni premik iz znamenja škorpijona v znamenje strelca jim bo močan motiv za sprejetje novega projekta.

Devica

Device bodo dinamiko naslovnega para najbolj prepoznale kot vpliv pri izražanju in sklepanju intimnih odnosov. Do določene mere bojo pospešeno zastrle svojo zasebnost in poskrbele, da se zadeve družne in zasebnih okoliščin, aktivno razrešijo znotraj.

Tehtnica

Tehtnice bodo s pomočjo Sonca in Marsa prepoznale možnosti za razreševanje osebnih predvsem finančnih zadev, kar bodo v kratkem tudi priznale in morda celo zaupale kakšno skrivnost svojega uspeha. Sama energija strelca jih bo naredila še bolj surove. 

Tehtnica: Sama energija strelca jih bo naredila še bolj surove.
Tehtnica: Sama energija strelca jih bo naredila še bolj surove. FOTO: Adobe Stock

Škorpijon

Karizma in privlačnost, ki je zaobjela škorpijone v teh dneh, jih bo tudi v nadaljevanju spodbujala, da si upajo narediti korak dlje. Ta drznost in odločnost, ki jih nagovarja, jim bo dajala še več energije in poguma, da si izvedejo naslednjo potezo.

Strelec

Drznost in brezobzirnost predstavnikov znamenja strelca, bosta v naslednjih dneh dobili popolnoma nove dimenzije. S podporo Sonca in Marsa, ki bosta zakorakala v njihovem znamenju, bodo strelci dobili nove moči in energijo za doseganje in preseganje meja.

Kozorog

Predstavniki kozoroga bodo s temi energijami mnogo bolj obremenjeni kot katerokoli drugo znamenje. So stvari s katerimi se v določenem času ne želijo ukvarjati, a bodo prisiljeni s strani zunanjih vplivov ali dejavnikov, da jih priznajo in jih ozavestijo.

Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju
Preberi še
Znamenja, ki bodo pravo ljubezen našla šele pozneje v življenju

Vodnar

Če bodo Predstavniki znamenja vodnarja znali izkoristiti energije teh dveh planetov, bodo v naslednjem obdobju dosegli izjemne rezultate. Vseeno bo to za njih velik izziv, saj bodo morali do določene mere izpustit svoja načela in sprejeti drugačnost.

Ribi

Predstavniki nežnih in sočutnih rib, bodo konjunkcijo Sonca in Marsa v dobršni meri dojeli kot grožnjo. Tisto, kar je predmet avtoritete in nadrejenih, je za njih tuje področje, kamor sami ne želijo. Če bodo v sebi našli bistvo, bodo priznali svojo moč.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ribi: Predstavniki nežnih in sočutnih rib, bodo konjunkcijo Sonca in Marsa v dobršni meri dojeli kot grožnjo.
Ribi: Predstavniki nežnih in sočutnih rib, bodo konjunkcijo Sonca in Marsa v dobršni meri dojeli kot grožnjo.FOTO: Adobe Stock
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
Preberi še
Tako se različna astrološka znamenja spoprijemajo z izzivi
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?
Preberi še
To so najbolj nemarna astrološka znamenja, ste med njimi?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399