Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

Kaj nam prinaša današnji mlaj v škorpijonu?

Zadovoljna.si
11. 11. 2023 05.00
0

13. novembra nas čaka poseben astrološki dogodek – mlaj oz. prazna luna v znamenju škorpijona.

Mlaj je čas, ko se Sonce in Luna združita na isti stopinji na nebu, kar prinaša močno energijo prebujanja in introspekcije. Ta astrološki trenutek bo prinesel svež veter, nov začetek in priložnost za notranje raziskovanje.

Mlaj v škorpijonu in vloga Urana

Mlaj v škorpijonu bo prinesel močno energijo prebujenja, ki nas bo spodbudila k razmišljanju izven ustaljenih okvirov. Ta energijski most med Soncem in Uranom bo spodbudil nenavadne ideje, inovativno razmišljanje ter nove načine delovanja. Lahko se počutimo navdihnjeni in motivirani ter najdemo rešitve, ki so bile prej skrite. 

Uran, planet presenečenj, nam bo odprl vrata k novim možnostim, ki jih morda nismo niti pričakovali. Vendar pa Uranova energija včasih prinaša tudi nestabilnost in razpršenost, zato se lahko počutimo malo vsepovsod ali pa si želimo nekaj spremeniti. Ta energija bo čez nekaj dni sicer minila, vendar bo na nas pustila sledi, ki nas bodo še vedno spodbujale k razmišljanju izven ustaljenih okvirov.

Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti
Preberi še
Znamenja, ki morajo biti vedno v središču pozornosti

Mlaj je tudi priložnost, da se poglobimo vase, se povežemo s svojim notranjim svetom in se vprašamo, kako se počutimo. Škorpijon je znamenje intenzivnih strasti in pod vplivom Marsa lahko ta 'mlada luna' prinese tudi nemir, vznemirjenost in razdražljivost. 

Mlaj ali prazna luna nam prinaša priložnost, da se poglobimo vase.
Mlaj ali prazna luna nam prinaša priložnost, da se poglobimo vase. FOTO: Adobe Stock

Sicer pa bo vsako znamenje zodiaka doživelo vpliv tega mlaja na svoj način. Več v nadaljevanju.

Oven

Mlaj v škorpijonu bo ovnom prinesel intenzivno energijo in željo po spremembi. To je čas za akcijo, čeprav se lahko počutijo bolj razdražljivo. Ovni bodo iskali nove poti in priložnosti.

Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju ovna
Preberi še
Takšne so po značaju ženske, rojene v znamenju ovna

Bik

Ta mlaj bo bikom prinesel poudarek na odnosih in intimnosti. Lahko se počutijo bolj strastno in čustveno povezano. To je priložnost za globlje raziskovanje čustev.

Dvojčka

Dvojčki bodo pod vplivom mlaja želeli komunicirati in izraziti svoje ideje. To je čas za pogovore, morda celo za razmislek o novih projektih ali učenju novih veščin.

Rak

Za rake bo ta mlaj poudaril finance in vrednote. Morda se bodo počutili bolj ambiciozno in želeli narediti spremembe v svojem finančnem življenju.

Lev

Mlaj v škorpijonu bo levom prinesel poudarek na odnosih in partnerstvu. To je čas za globlje povezave in morda za razmislek o svojih čustvih do partnerja.

Lev: značaj, ljubezen in kariera
Preberi še
Lev: značaj, ljubezen in kariera

Devica

Devicam bo mlaj prinesel priložnost za izboljšanje svojega zdravja in blagostanja. To je čas za postavljanje zdravih navad in skrb za svoje telo.

Tehtnica

Tehtnice se bodo pod vplivom mlaja počutile kreativno in želele izraziti svojo umetniško plat. To je čas za ustvarjanje in izražanje sebe.

Škorpijon

Za škorpijone je to čas, ko se bodo še bolj poglobili v svoje notranje raziskovanje. Morda se bodo soočili celo s svojimi globokimi čustvi in strahovi.

Strelec

Strelec bo pod vplivom mlaja želel več časa preživeti doma in se povezati s svojo družino. To je čas za družinske odnose in notranje preoblikovanje.

Mlaj je tudi čas za pomladitev in manifestacijo.
Mlaj je tudi čas za pomladitev in manifestacijo. FOTO: Adobe Stock

Kozorog

Mlaj bo za kozoroge prinesel poudarek na komunikaciji. Morda se bodo bolj zavzeto izražali in iskali nove načine komunikacije.

Vodnar

Vodnarji bodo pod vplivom mlaja želeli bolje upravljati s svojimi viri. To je čas za finančno načrtovanje in razmišljanje o svojih vrednotah.

Ribi

Ribe se bodo pod vplivom mlaja počutile bolj samozavestno in motivirano. To je čas za postavljanje ciljev in sledenje svojim sanjam.

November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost
Preberi še
November ovnom prinaša svež veter, za bike bo ključna finančna stabilnost

Ne pozabite, mlaj je čas za pomladitev in manifestacijo. Če čutite pomanjkanje v svojem življenju, je to priložnost, da ga zapolnite z novimi izkušnjami, ljudmi ali projekti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mlaj: Če čutite pomanjkanje v svojem življenju, je to priložnost, da ga zapolnite z novimi izkušnjami, ljudmi ali projekti.
Mlaj: Če čutite pomanjkanje v svojem življenju, je to priložnost, da ga zapolnite z novimi izkušnjami, ljudmi ali projekti.FOTO: Adobe Stock
Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja
Preberi še
Znamenja, ki se pogosto zaljubijo v svojega najboljšega prijatelja
Dvojčki bodo razbrali partnerjeve namere, rake čaka boj za resnico
Preberi še
Dvojčki bodo razbrali partnerjeve namere, rake čaka boj za resnico

Vir: foreverconscious.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399