Pop in

Ignoriranje ali le dobra igra?

Los Angeles, 08. 06. 2005 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se zaradi nenehnih govoric o njuni romanci na premieri skupnega filma držala vsak zase.

Angelina in Brad sta na premiero prišla in odšla ločeno (Foto: Reuters)
Angelina in Brad sta na premiero prišla in odšla ločeno (Foto: Reuters) FOTO: Reuters

Igralca Brad Pitt in Angelina Jolie sta prišla na premiero filma Mr. and Mrs. Smith, v katerem oba igrata, vendar nista želela skupaj pozirati. Seveda sta se obnašala, kot da sta tujca, vendar bi jima to verjel le največji naivnež.

O govoricah, da sta Angelina in Brad skupaj, čivkajo že vrabci, kljub temu pa je Brad v intervjuju za neko ameriško televizijo kategorično zanikal, da je Angelina kriva za razpad njegovega zakona z Jennifer Aniston.

Edina fotografija, na kateri sta igralca skupaj. Med njima eden izmed producentov filma, Arnon Milchan (Foto: Reuters)
Edina fotografija, na kateri sta igralca skupaj. Med njima eden izmed producentov filma, Arnon Milchan (Foto: Reuters) FOTO: Reuters

Na vprašanje, ali hodi z Angelino, pa je Brad pomenljivo odgovoril: "To pa je dobra zgodba!" Tudi na namige, da se je njegov zakon končal, ker si je on želel otrok, Jennifer pa ne, se je igralec ostro odzval: "To je smešno! In čista izmišljotina!"

Vseeno pa je Brad izžareval neko 'pozitivnost', ko je omenil, kako je, kljub ločitvi, užival v tem letu. "To leto je polno pretresov, razcveta, preusmeritve. Je zelo zanimivo," je še razkril najbolj zaželeni moški na svetu.