Pop in

J. Lo tretjič poročena

Los Angeles, 06. 06. 2004 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška zvezdnica Jennifer Lopez se je v soboto poročila z latino pevcem Marcom Anthonyjem.

Jennifer je že tretjič dahnila ''da''
Jennifer je že tretjič dahnila ''da'' FOTO: Reuters

Na slovesnost je bilo povabljenih zgolj 40 gostov. Poroka naj bi bila bolj skromne narave, zaznamovalo pa jo je predvsem dejstvo, da je do nje prišlo manj kot šest mesecev potem, ko sta Jennifer in vse bolj vzpenjajoča se zvezda v Hollywoodu Ben Affleck tik pred poroko končala svojo burno romanco.

33- letna Lopezova se je prvič poročila leta 1997 z natakarjem Ojaniju Noaju, leta 2001 pa se je za večno zaobljubila plesalcu Crisu Juddu. Zakon s prvim soprogom je zdržal dobro leto, z Juddom pa vsega devet mesecev.

Mark Anthony je takoj skočil v nov zakon
Mark Anthony je takoj skočil v nov zakon FOTO: 24ur.com

''Latino senzacija'' Anthony je še povsem sveže pečeni ločenec iz zakona z nekdanjo miss Universe, Dayanaro Torres, saj sta ločitvene papirje podpisala komaj prejšnji teden. Lopezova je svojo romanco s 34-letnim Anthonyjem bolj skrivala javnosti kot pa "večno ljubezen" z igralcem Affleckom. J.Lo je bila znana tudi po svoji burni avanturi z raperjem Seanom "P. Diddyjem" Combsom, ko je bil ta sicer še "Puffy". Hodila sta dobri dve leti, preden sta se zaradi njegovih ekscesov leta 2001 razšla.