PRO PLUS KARIERA

K sodelovanju vabimo: Digitalni vsebinski strateg v uredništvu tematskih portalov(M/Ž)

Ljubljana, 24. 08. 2023 14.37 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Podjetje PRO PLUS v svojo dinamično in raznoliko ekipo z veseljem sprejme nove navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu.

PRO PLUS je vodilna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg televizijskih programov (POP TV, KANAL A, BRIO, OTO, KINO) ustvarjamo tudi najbolj obiskano spletno stran v Sloveniji, 24ur.com, številne tematske spletne strani ter prvi slovenski naročniški video na zahtevo, VOYO. 

Iščemo osebo, ki ne le spremlja dogajanja v svetu slovenskih vplivnežev, temveč bi z njimi tudi aktivno sodeloval/a. Če si vedno v koraku s trendi oglaševanja, te navdihuje kreativno izražanje in se znajdeš v pisanju člankov, je to priložnost zate. Postani del naše ekipe in se pridruži uredništvu tematskih portalov (Zadovoljna.si, Moškisvet.com, Vizita.si, Okusno.je, Bibaleze.si, Cekin.si in Dominvrt.si) kot digitalni vsebinski strateg. 

Razpisujemo delovno mesto: DIGITALNI VSEBINSKI STRATEG V UREDNIŠTVU TEMATSKIH PORTALOV (M/Ž)

 

ODGOVORNOSTI:

- Spremljanje slovenskih vplivnežev in dogovarjanje za sodelovanja z njimi

- Priprava kreativnih projektov za oglaševalce

- Priprava krajših in daljših promocijskih spletnih vsebin v obliki člankov

- Priprava in razvoj vsebinskih digitalnih strategij in projektov

 

PRIČAKUJEMO:

- Vsaj 2 leti izkušenj s pripravo digitalnih vsebinskih strategij in pisanjem vsebin, zaželene primerljive izkušnje z delom v medijih ali oglaševalski agenciji  

- Odlično pisno znanje in izkušnje s pisanjem vsebin za spletne kanale    

- Izkušnje in velik interes pri pripravi video vsebin za spletne kanale in družbena omrežja  

- Razumevanje digitalne krajine (mediji, družabna omrežja, oglaševanje ...) in digitalnega oglaševanja (spletno oglaševanje, programatično oglaševanje, domorodno oglaševanje ...)  

- Upravljanje z družbenimi omrežji    

- Izkušnje s projektnim vodenjem   

 

PONUJAMO:

- Redno zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev  

- Pridobivanje dragocenih izkušenj v največji slovenski medijskih hiši, z največjimi spletnimi mediji in z izkušenimi strokovnjaki iz različnih področij  

- Možnost hibridnega dela  

- Delo v prijetnem, dinamičnem in urejenem delovnem okolju    

- Ugodnosti za zaposlene podjetja Pro Plus d.o.o. (skrb za dobro počutje – športne dejavnosti, sadje v pisarni, masaža na delovnem mestu, interna druženja, Voyo dostop ...) 

 

PRIJAVA:

Zainteresirane kandidate vabimo, da izpolnite prijavnico. Prijavnici priložite svoj življenjepis z motivacijskim pismom.  

Zaželeno (ni pogoj), da prijavnici priložite kratek videoposnetek s svojo predstavitvijo (videoposnetek naložite v zavihku "Video", ki se nahaja na naslednji strani. Dolg naj bo največ 1 minuto, lahko je posnet s telefonom, kamero ... kratka predstavitev, pohvalite se in nas prepričajte, da ste vi tisti, ki si ga želimo v naši ekipi...)  

ROK PRIJAVE: 12.5.2024

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
HR Pogosta vprašanja
GDPR_Obvestilo_o_zasebnosti_za_kandidate_za_delovna_mesta_01082023
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1