Glasba

Koga zapeljuje vremenarka Jana Morelj?

Ljubljana, 20. 11. 2013 10.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pevec Robert Kreslin, ki je svojo glasbeno pot začel kot radijski voditelj in se iz voditeljskih vod podal na glasbene odre, predstavlja novi videospot. K sodelovanju je povabil tudi našo vremenarko Jano Morelj, ki je odlično odigrala svojo vlogo.

Ni naključje, da je Robert Kreslin k sodelovanju v videospotu S tabo bom ostal povabil uveljavljeno radijsko voditeljico in televizijsko vremenarko Jano Morelj, ki se je letos potegovala za naslov femme fatale 2013.

''Femme fatale, ki je odlično videti ne samo pred kamero, ampak tudi za njo. Ni samo sovoditeljica jutranjega programa na Radiu 1, ampak tudi napovedovalka vremena na Pop TV. Ženska mnogih talentov, ki bi jo vsak tast rad imel za snaho. Kako je le potem ne bi povabil k sodelovanju? Je pa res, da sem izredno vesel, da sem lahko sodeloval z nekom, ob katerem sem se lahko sprostil,'' je o skupnem sodelovanju za 24ur.com povedal Robert. Videospot, ki je nastal v produkciji Karo media, so snemali v parku Tivoli in v eni od ljubljanskih kavarn.

Robert Kreslin in Jana Morelj sta se na snemanju videospota odlično ujela.
Robert Kreslin in Jana Morelj sta se na snemanju videospota odlično ujela. FOTO: Darja Štravs Tisu
Simpatična Jana je priznala, da se ji ni bilo težko vživeti v vlogo, saj Roberta pozna še iz časov, ko je delal na radiu.

''Sva zelo dobra prijatelja in sodelavca, zato se ni bilo težko vživeti v vlogo. Na snemanju sva se zelo zabavala. Bilo je zelo sproščeno in kratko, saj smo spot posneli v enem dnevu,'' je o izkušnji povedala Jana, ki je tokrat prvič sodelovala v glasbenem spotu.

Preberite si še, kaj sta nam glavna akterja v kratkem intervjuju zaupala o snemanju videospota.

Robert prepeva o tem, da je ona prava …Sta že našla vsak svojega tistega pravega partnerja?

Robert: Kako človek ve, če je našel tisto pravo? Mislim, da je to vprašanje, ki mi ga morate zastaviti na srebrni poroki, takrat bom lahko odgovoril (smeh). No, jaz sem drugače samski, ampak to ne pomeni, da sem osamljen. Zaljubljen… To sem pa vedno (smeh).

Jana: To je pa moja skrivnost (smeh). Že nekaj let imam partnerja, zaljubljena sem pa non stop (smeh).

Robert predstavlja videospot za pesem S tabo bom ostal.
Robert predstavlja videospot za pesem S tabo bom ostal. FOTO: Darja Štravs Tisu

Kakšna zanimiva dogodivščina s snemanja?

Robert: Uh, dogodivščin je precej. Se mi zdi, da je Jana najbolj uživala v sceni, kjer me je 'po nesreči' polila s čajem. Mislim, da je bila to tudi edina scena, ki smo jo ponavljali vsaj desetkrat. Sicer pa sva se oba na sredini snemanja začela spraševati, zakaj po vsakem skupnem kadru režiser Niko dobi nasmeh do ušes, a ne Jana? (smeh)

Jana: Ja, Niko je imel med celotnim snemanjem nasmeh na obrazu, na koncu nisva več vedela, se smeji zato, ker sva tako dobra ali tako slaba igralca.

Robert: Dobra, seveda! (smeh, smeh, smeh)

Kako sta zadovoljna s končnim izdelkom?

Robert: Moram priznati, da si po samem snemanju nisem predstavljal, kako bo spot videti na zaslonu. Imeli smo scenarij in idejo, nihče pa ni vedel, kako bo stvar videti na koncu. Ko smo iz podjetja Karo Media, kjer so bili zadolženi za snemanje in montažo spota prejeli prvi vpogled, sem bil navdušen. Jesenske barve v parku Tivoli, polivanje s čajem in spogledovanje v lokalu z Jano, vožnja s hroščem po Ljubljanskem barju, vse je odigrano in posneto natanko tako, kot smo si predstavljali, nad pričakovanji!

Jana: Spot je super. Vsakič, ko ga pogledaš, ti je bolj všeč. Vedno opazim kaj novega. Niko je res car (smeh).
 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

almamu
21. 11. 2013 20.02
+2
Dobri ritmi, odlična izbira igralke":) in odličen avto..BRAVO Robi...
Darja Stravs Tisu
20. 11. 2013 19.37
+2
Lustna pesmica. Lustna Robert in Jana.
hitra
20. 11. 2013 13.10
+3
balla balla
20. 11. 2013 13.04
+13
Pri vremenu je Jana bolj simpatična.
lesto18aM
20. 11. 2013 13.03
+4
Krasna pesem,krasnaJana!
Domen Brlek
20. 11. 2013 12.41
+2
Superca! Manjka zaključek s poljubom :) Mogoče naslednji videospot? Naslov: Jana v roki :)
rambek
20. 11. 2013 12.17
-4
a sin od vlada kreslina ??
Metulj?ica1304
20. 11. 2013 13.58
+1
Ne... ata, .....če jo želi za snaho :)))).
fihner
20. 11. 2013 15.11
-1