Pop in

Kravitz: Se vidimo v Ljubljani!

Pariz, 31. 05. 2004 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lenny Kravitz, ki pravkar začenja svojo evropsko turnejo, je ob prihodu v Evropo nekaj besed namenil tudi slovenski publiki.

Avtor prispevka: Igor Bratož

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz FOTO: Reuters

Na turneji bo Lenny Kravitz predstavil svojo zadnjo ploščo "Baptism". Sicer pa nam je v Parizu zaupal, da že pripravlja nove projekte. Med drugim bo tudi zaigral v filmu in predstavil svojo blagovno znamko oblačil.

"Kaj dogaja," Slovenija? Se vidimo v Ljubljani! Bodite tam!" je Kravitz nagovoril svoje poslušalce.

Novinarji smo pričakovali, da bo prišel s svojo novo prinčesko v slogu Jamesa Browna, vendar jo je skril za veliko trendovsko kapo. Nekoliko zadržan, a vendar zgovoren, je spregovoril tudi o najintimnejših občutkih. Kot nam je povedal, je prebolel težko depresijo. "Ko si tako zelo zaposlen in to odrivaš stran, te stvari pridejo na dan," je pojasnil Kravitz in dodal, da se sedaj počuti bolje, vendar priznava, da je deloholik.

Zbrani na tiskovni konferenci niso videli nove frizure...
Zbrani na tiskovni konferenci niso videli nove frizure... FOTO: POP TV

Sedaj poleg svoje blagovne znamke oblačil, pripravlja tudi linijo pohištva, ki ga sam oblikuje. Kot nam je zaupal, tega ne počne zaradi denarja. "Tega ne počnem zaradi posla, da bi nekam nalepil svoje ime, ali zaradi denarja ... To počnem samo zato, da zapolnim čas," pravi Kravitz.

Poskusil se bo tudi v vlogi režiserja, pripravlja pa se še na eno filmsko vlogo, v kateri bo igral slepega človeka. Več pa ni želel izdati. "Ob prostih dnevih bom moral biti slep. Pravkar mi bodo poslali leče, s katerimi ne bom mogel gledati in se bom moral v vsakodnevnem življenju najti kot slepec," nam je priprave na filmsko vlogo predstavil Kravitz.

Pravi, da bo na svoji evropski turneji, ki šteje okoli 22 koncertov, kljub temu da z njo promovira svojo novo ploščo, zapel in odigral veliko svojih starih uspešnic.

Na miniaturnem koncertu, namenjenem le stotim novinarjem iz vse Evrope, je Lenny Kravitz navdušil. Prav gotovo bo tako tudi 22. junija, ko bo nastopil na ljubljanskem stadionu pred več tisočglavo slovensko množico.