Pop in

Madonna debitirala na West Endu

London, 15. 05. 2002 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška zvezdnica Madonna je pred kratkim v gledališču Wyndhams na londonskem West Endu prvič nastopila v predstavi z naslovom <em>Up For Grabs</em>.

Madonna je bila na začetku predstave nekoliko živčna
Madonna je bila na začetku predstave nekoliko živčna FOTO: Reuters

Po poročanju britanske televizije BBC gre za njeno prvo gledališko predstavo po letu 1988, ko je v New Yorku nastopila v predstavi Speed the Plow režiserja Davida Mameta. Tokrat novinarjem vstop v gledališče ni bil dovoljen, večina gledalcev pa se je strinjala, da je bila 43-letna pevka na začetku predstave nekoliko živčna, njena izvedba pa je proti koncu postajala vedno boljša. V drami avstralskega pisatelja Davida Williamsona Madonna igra trgovko, ki poskuša prevarati svoje prijatelje, ko se na tržišču umetnin pojavi slika Jacksona Pollocka. Sedemčlansko igralsko zasedbo sicer vodi režiser Laurence Boswell.

Predstava je v Avstraliji požela veliko uspeha, v gledališču Wyndhams pa bo na ogled od 23. maja. Vstopnice za premiero v Londonu so bile sicer razprodane že v prvih desetih dneh. Madonno si bo moč ogledati tudi v najnovejšem filmu njenega moža Guyja Ritchieja z naslovom Swept Away, za kratek čas pa se bo pojavila tudi v novem filmu o Jamesu Bondu, za katerega je pevka napisala glasbo. Poleg Madonne je pred nekaj dnevi na West Endu prvič nastopila tudi ameriška igralka Gwyneth Paltrow, na londonskih odrskih deskah pa so se pred tem preskusili tudi igralci Kevin Spacey, Nicole Kidman in Matt Damon.