Tuja scena

Moški, za katerim norijo dekleta, praznuje rojstni dan

Miami, 21. 04. 2014 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zelenooki Jencarlos Canela praznuje 26. rojstni dan. Mladeniču, ki je tik pred izdajo tretjega studijskega albuma Jen, gre tako v zasebnem kot poslovnem življenju vse kot po maslu.

Jencarlos pa že ima v rokah svoj novi album, ki na prodajne police prihaja čez nekaj dni.
Jencarlos pa že ima v rokah svoj novi album, ki na prodajne police prihaja čez nekaj dni. FOTO: Instagram

Jencarlos Canela, ki ga lahko gledate v telenoveli Prepovedana ljubezen (Pasión Prohibida) je upihnil 26 svečk na rojstnodnevni torti. Čeprav je še zelo mlad, pa ima za seboj že 10-letno kariero. Trenutno sodeluje kot sodnik v resničnostni oddaji Nuestra Belleza Latina, v kateri se za prestižni naslov najlepše latine poteguje 12 lepotic. Na njegov rojstni dan ni pozabila niti ekipa šova, ki ga je med oddajo presenetila z rojstnodnevno torto.

Zvezdnik praznuje 26. rojstni dan.
Zvezdnik praznuje 26. rojstni dan. FOTO: Telemundo Internacional
Jencarlos bo zveste oboževalce kmalu presenetil z novim albumom, ki bo uradno izšel 6. maja. Pred kratkim je nepričakovano izdal singel Irreparable. Poleg omenjene pesmi, se bodo na albumu znašle tudi: Enjoy, Tu Sombra, Fan #1, Boom Boom , Una Noche Mas, Irreparable, Volvere, Bandera Blanca, La Vida es Una Fiesta, Si La Ves, Bailar Contigo, Llegaste Tu, Junto a Ti, Dime, One More Night in plesna uspešnica I Love It, za katero je posnel tudi videospot. Skladba je bila odlično sprejeta, saj je na podelitvi nagrad Premios Juventud zanjo prejel nagrado v kategoriji hit poletja.

Jencarlos Canela je na svoj igralski talent prvič opozoril z glavno vlogo v telenoveli Más Sabe el Diablo. Naj spomnimo, da je Jen v svoji pevski karieri izdal čudoviti baladi Amor Quedate in Mi Corazón Insiste (obe skladbi sta bili naslovni pesmi njegovih nadaljevank), ki sta se takoj zavihteli na prva mesta tujih lestvic. Pevsko kariero je začel že pri rosnih šestih letih in se več let glasbeno izobraževal, med drugim se je učil tudi klasično petje. Čeprav je še nekoliko neznan obraz v Evropi, ima že ogromno oboževalk po vsem svetu. Na njegovem zadnjem albumu je tudi skladba Baila Baila, pri kateri je sodeloval z El Catom in s Pitbullom, s katerim sta tudi zasebno zelo dobra prijatelja.

Jencarlos je v zvezi z venezuelsko lepotico Gaby Espino, s katero imata dve leti starega sinčka Nickolasa. Gaby ima iz prejšnjega zakona z venezuelskim igralcem Cristóbalom Landerjem že hčerko Oriano, ki bo julija stara šest let.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nero56
21. 04. 2014 20.04
+4
Moški, za katerim norijo dekleta, praznuje rojstni dan? šokantno: 24ur edina spletna stran na kateri veš manj ko jo zapustiš
Maček2
21. 04. 2014 13.14
+32
boljši kot Justina je že