Tuja scena

Na domu Olivie Newton-John našli truplo

Miami, 21. 08. 2013 08.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovita igralka originalnega filmskega muzikala Briljantina je v šoku, saj so na njenem domu na Floridi našli moško truplo. Gre za 42-letnika, ki pa ni bil član njene družine. Preiskava je v teku.

Na domu Olivie Newton-John so našli mrtvega 42-letnega moškega.
Na domu Olivie Newton-John so našli mrtvega 42-letnega moškega. FOTO: Reuters

64-letna Olivia Newton-John, ki je leta 1978 zaslovela s filmom Briljantina, in njen mož John Easterling sta pretresena, saj je na njunem domu na Floridi zaradi strelnih ran umrl moški.

"Olivia in njen mož John sta v šoku zaradi tragičnega dogodka, ki se je zgodil na njunem domu na Floridi. Trenutno še pričakujemo dodatne informacije preiskovalcev o dogodku, lahko pa potrdimo, da para v času dogodka ni bilo doma," so zapisali v izjavi za javnost.

Kot je potrdila policija v Palm Beachu, gre za 42-letnega moškega, ki s parom ni bil v sorodu, čeprav naj bi imel dovoljenje, da je bil na njunem domu. Moški naj bi bil izvajalec del, ki so jih opravljali na domu slavnega para. Mediji so poročali, da naj bi šlo za samomor, preiskava pa bo pokazala, ali je to res ali je šlo za umor.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mbedrac
21. 08. 2013 14.54
+7
Homer ima čisto prav. Preklikaš lahko čisto vse novičarske strani v Sloveniji, pa boš težko našel vsaj približno spodobno napisan članek. Včasih se mi že po par stavkih ne da več brat članka, ker vidim, da je skrpucalo. Vsak novinar bi si moral sproti graditi bazo podatkov in linkov o znanih osebnostih. Potem bi mu morala zasvetit rdeča luč, če o osebnosti nima nič na zalogi, se pravi, bi moral malo v raziskovanje, kdo je Olivia Newton-John itd. itd. Izredno posrečen izraz, šalabajzerji in povsem primeren!
Homer.Simpson
21. 08. 2013 09.31
+108
Šalabajzerji plagiatorski, Olivia Newton John ni nič zaslovela leta 1978 s filmom Briljantina, ker je bila slavna že dolgo pred tem, zvezda v pravem pomenu besede. Od leta 1970, ko je začela svojo kariero, je nanizala kar nekaj #1 uspešnic in #1 albumov. Do filma Briljantina je imela 7 (sedem) zaporednih uspešnic na 1. mestu v ZDA, kar pred njo ni uspelo še nobeni pevki!!! Šalabajzerji šalabajzerski, plagiatorji plagiatorski, sram vas bodi, fuj in fej, vsaj poguglajte malo preden se lotite pisati take koslarije! Res, novinarstvo na nivoju!
Slovenec-slovencu=pes
21. 08. 2013 10.34
+40
To je tako, če prevajajo komaj polnoletni otroci preko googletranslate. Kaj pa oni vejo kdo je Olivia, če še rojeni niso bili takrat. Beatli za njih so pa itak nek orkester, ki je igral sinfonije, če že ne narodnozabavne glasbe.
Uporabnik443897
21. 08. 2013 12.22
+0
Homer.Simpson - Lej pač nekaj morajo napisat in upajo da bodo brali samo debilni BRALCI in poglej kaj si zakuhal jaz kot oni de... bi bil s člankom zadovoljen sedaj sem pa nate JEZEN :)
vrtnar01
21. 08. 2013 18.02
-7
homer,da se ne boš razpočil ...dejansko je res zaslovela šele s filmom Briljantina,pa se lahko ti še kako napihuješ,lahko se postaviš na glavo ali pa kam drugam-seveda je mišljeno v globalnem smislu in to je dejstvo. Naši pevci,igralci in drugi lahko uspejo pri nas in so svetlobno daleč od svetovne slave-kapiš?
ssecnik
21. 08. 2013 22.25
+3