Zadovoljna.si
Maksim se je kremžil od bolečine.

Novice

Obilna zvezdnica se je zvrnila na soplesalca

Z.B.
06. 04. 2011 12.03
6

Ameriška igralka Kirstie Alley in njen soplesalec Maksim Chmerkovskiy, ki tekmujeta v ameriškem televizijskem šovu Plešemo z zvezdami, sta med plesno točko nerodno padla. Videti je bilo, kot bi bila igralka pretežko breme za svojega vitkega soplesalca. A ta je krivdo prevzel nase, češ da sta padla zato, ker ga je v nogo zagrabil krč. Ameriški mediji so se o dogodku obširno razpisali, videoposnetek pa je zakrožil po spletu. Taka je pač usoda slavnih.

Maksim se je kremžil od bolečine.
Maksim se je kremžil od bolečine.FOTO: YouTube
Ameriški mediji 60-letni igralki Kirstie Alley ne pustijo dihati. Še nedolgo tega so jo ves čas vlačili po zobeh zaradi neprestanega hujšanja in rejenja ter zlobno pripominjali, da je kljub dieti vse bolj debela. Zdaj pa je zvezdnica pod drobnogledom zaradi sodelovanja v šovu Plešemo z zvezdami. Ko je sprejela povabilo, se je zagotovo zavedala, da jo najverjetneje čakajo tudi zlobne opazke. In zgodilo se je prav to, česar si je najmanj želela. Med plesom sta s soplesalcem padla. Scena je bila precej smešna, saj je bilo videti, kot da bi vitki plesalec klonil pod igralkino težo. Videoposnetek njunega padca se je kmalu znašel na spletu, zlobne opazke na račun okrogle igralke pa se kar vrstijo. In to kljub temu, da je njen soplesalec krivdo za padec prevzel nase. Igralka in Maksim sta plesala na glasbo 'Somewhere Over the Rainbow', ki ima za Kirstie poseben, čustven pomen, a se plesna točka žal ni izšla tako, kot si je želela.
Z vso težo se je naslonila na njegovo nogo, ki ni vzdržala.
Z vso težo se je naslonila na njegovo nogo, ki ni vzdržala.FOTO: YouTube

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 446