Črna kronika

Policija prosi za informacije: neznani voznik povozil na pločniku sedeče pešce

Maribor, 22. 02. 2014 09.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Neznani voznik sivega osebnega avtomobila je vozil po naselju Lancova vas. V naselju je povozil na pločniku sedeče pešce, ki so imeli noge na vozišču. Na poziv policije so se že odzvale priče, ki so podale nove informacije o dogajanju.

Neznani voznik osebnega avtomobila je danes zgodaj zjutraj ob 03.55 uri vozil po naselju Lancova vas, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

''Zaradi neprilagojene hitrosti je pri stanovanjski hiši Lancova vas 44/a trčil oziroma povozil na pločniku sedeče pešce, ki so imeli noge na vozišču. V prometni nesreči je ena oseba utrpela hude telesne poškodbe ena oseba pa je bila lažje telesno poškodovana,'' so zapisali in zaprosili za pomoč za razjasnitev okoliščin.

Po medijski objavi zaprosila so se policistom že javile nove priče, so nakdnadno sporočili s PU Maribor.

Kot je povedala priča, ki se je odzvala na poziv, in kakor so po vnovičnem razgovoru povedali oškodovanci, je prometno nesrečo povzročil ''voznik temno sivega osebnega avtomobila Renault Clio, letnik proizvodnje 2000 do 2001, ki je odpeljal v smeri glavne ceste (G 9) HajdinaGruškovje, oziroma v smeri naselja Videm pri Ptuju''. Takoj za njim pa naj bi peljal voznik sivega Citroëna C3, ki ga policija še posebej naproša, da se javi.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče mariborski policisti prosijo voznika in morebitne priče prometne nesreče, da pokličejo policiste na telefonsko številko 02/788-26-20 (Policijska postaja Podlehnik), ali pa na telefonsko številko 113, oziroma se zglasijo na Policijski postaji Podlehnik, na naslovu Podlehnik 8/c.