Moskisvet.com
Conor McGregor

Novice

Ali Conor McGregor skriva tretjega otroka?

M. A.
20. 02. 2019 13.06
0

Irski UFC borec Conor McGregor, ki je znan tudi po svojem eksplozivnem vedenju in hitrem jeziku, je minule dni preživel na eni izmed miamijskih plaž, kjer se je zabaval s sinom. Čeprav je izgledalo, kot da nima skrbi na svetu, pa temu ni tako.

Conor McGregor se namreč trenutno sooča s trditvami 26-letne Terri Murray, da je prav Conor oče njene enoletne hčerke Clodagh. Svoje trditve je pripravljena podkrepiti tudi z DNK testom, a McGregor testa ni pripravljen opraviti, temveč zgolj trdi, da Terrijine besede niso resnične. Murrayjeva sicer trdi, da je z McGregorjem zanosila aprila 2017, le en mesec, preden mu je dolgoletna partnerka Dee Devlin rodila prvorojenca, ki sta ga poimenovala kar Connor mlajši

Terri Murray neumorno trdi, da je mala Clodagh hči Conorja McGregorja.
Terri Murray neumorno trdi, da je mala Clodagh hči Conorja McGregorja. FOTO: Profimedia

85 milijonov evrov ’težak’ McGregor je poleg tega še vedno suspendiran; po borbi s Khabibom Nurmagomedovom lanskega oktobra, ki si jo lahko še vedno ogledate tudi na VOYO, je bil letos zaradi nešportnega obnašanja suspendiran za 6 mesecev, a kot pravi sam, se že veseli, da bo lahko ponovno tekmoval.

Conor je minule dni preživel s svojo družino na miamijskih plažah.
Conor je minule dni preživel s svojo družino na miamijskih plažah. FOTO: Profimedia

Conor se je minule dni sproščal ob morju skupaj s svojo dolgoletno izvoljenko Dee Devlin in njunim sinom Conorjem mlajšim, ki bo maja dopolnil dve leti, le nekaj dni po novem letu pa se je družinici pridružila še hči, ki jo je Conor poimenoval Croia, kar naj bi v irski gelščini pomenilo ’majhno srce’.

Dee je Conorju letos rodila drugega otroka, ima res v Angliji še eno hčer?
Dee je Conorju letos rodila drugega otroka, ima res v Angliji še eno hčer? FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382