Moskisvet.com
Dva moža in pol, Angus T. Jones

Novice

Se ga spomnite? Ne boste verjeli, kakšen je danes

E.R.
03. 05. 2024 02.00
0

Angus T. Jones, ki se je v srca oboževalcev zapisal z igranjem v seriji Dva moža in pol, je serijo zapustil leta 2012, potem ko se je versko zavezal. Nato se je ostro obregnil ob ustvarjalce serije, spodaj pa lahko vidite, kako drastično se je spremenil ...

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Mali Jake v seriji Dva moža in pol je srca občinstva osvojil že leta 2003, ko je priljubljena serija doživela premiero. Od prve epizode je minilo 21 let, igralec, ki ga je upodobil, Angus T. Jones, pa je danes pri svojih 30 letih, milo rečeno, neprepoznaven.

Paparaci so ga 'ujeli' v Los Angelesu, ravno ko je pakiral stvari in jih nalagal na premikajoči se tovornjak.

Da bi se skril pred radovednimi pogledi, je nosil kapo in sončna očala. 

Spomnimo, Jones je bil leta najbolje plačana otroška televizijska zvezda, saj je zaslužil 2,6 milijona na epizodo. Leta 2012 je zaradi verskih prepričanj zapustil serijo, potem ko se je znova zavezal krščanski veri. Nato je javno ostro kritiziral ustvarjalce serije, ki mu je prinesla večmilijonsko bogastvo, na račun katerega lepo živi še danes.

"Ni mogoče biti resnično bogaboječa oseba in hkrati sodelovati v takšni seriji. To je popolnoma v nasprotju s tem, kar me uči Sveto pismo," je leta 2012 pojasnil igralec.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Serija Dva moža in pol se vrti okrog Charlieja Harperja (Charlie Sheen), ki se preživlja s pisanjem glasbe za reklamne oglase. In njegovo življenje je res lepo. Je bogat, ima krasno hišo s pogledom na morje, v njegovi garaži domuje jaguar, lepih žensk pa mu tudi ne manjka. A vseeno je prelepo, da bi trajalo. Charliejevo brezskrbno življenje zmoti brat Alan (Jon Cryer), po poklicu kiropraktik, ki se po ločitvi skupaj z najstniškim sinom Jakeom (Angus T. Jones) preseli k njemu. Skozi zabavne dogodivščine se fantje vsak dan sproti učijo, kaj pomeni biti moški.

Ali je serija res tako sporna, kot trdi Angus, lahko preverite tudi sami, saj boste lahko humoristično nanizanko Dva moža in pol v soboto, 4. maja, ob 20.00, na mah pogledali na programu BRIO

Dva moža in pol
Dva moža in pol FOTO: Profimedia

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400