Golf

Blejsko igrišče v znamenju zmajev

Bled, 27. 06. 2011 15.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Mirko Kunšič
Komentarji
0

Odprto prvenstvi Ljubljane sodi med turnirje z najdaljšo in najbogatejšo tradicijo. Zmaga na tem tekmovanju sodi med najbolj čislane lovorike v slovenskem golfu. Tako je bilo tudi letos, saj na prvenstvo vedno sodeluje veliko odličnih igralcev.

»Vsakič se pripravam na ta, tradicionalni turnir, Odprto prvenstvo Ljubljane, pridružijo skrbi. A so bile vremenske tokrat odveč. Dan je bil lep in prijeten za igro. Iskrena zahvala gre dvema ekipama. To, kar zdaj dela ekipa Boštjana Luznarja, ki je tudi novi manager, je vrhunsko. Igrišče še nikdar ni bilo v taki kondiciji, kot je zdaj. Tudi Stojanova ekipa kuhinje in strežnega osebja kraljeve klubske hiše se je zelo potrudila,« je med drugim, po končanem, že 18. Odprtem prvenstvu Ljubljane, dejal predsednik GK Ljubljana, Vasko Škapin.

foto: Mirko Kunšič
foto: Mirko Kunšič FOTO:

Na mizici, ob vrhunskem duetu vokalista, Uroša Buha in kitarista Matjaža Ugovška, »Ugo in Buh Variete« so najboljše čakali tradicionalni ljubljanski zmajčki.

foto: Mirko Kunšič
foto: Mirko Kunšič FOTO:

Tokrat je bronasti odlitek najboljšemu šel v roke Miranu Babniku, zmagovalcu A skupine. V B skupini je bruto zmagal Matjaž Pečovnik, v skupini C je bila bruto zmagovalka Mateja Gaber. Marta Deisinger je bila zmagovalka bruto dame, Jernej Pavlič pa zmagovalec bruto seniorji.

foto: Mirko Kunšič
foto: Mirko Kunšič FOTO:

»Lani sem si že sedmega zmajčka priboril šele v podaljšku, kjer sem premagal Romana Jožeta Puhka ( le – ta se je letos izkazal z udarcem najbliže zastavici). Zdaj imam doma že osem zmajčkov, za opremo dveh Zmajskih mostov,« se je pošalil Jernej Pavlič, ki je za tri bruto točke zaostal za absolutnim zmagovalcem Babnikom.

foto: Mirko Kunšič
foto: Mirko Kunšič FOTO:

GK Ljubljana nagradi z zmajčki še po dva najboljša v vsaki skupini za neto rezultat. V skupini A sta to Vlado Roksandič in Marko Kozina, v B skupini Tomaž Krušič in Boris Milevoj, v skupini C pa Igor Sitar in Ljubiša Mitov Visurski.

Z najdaljšim udarcem si je zmajčka priboril Jože Zadravec, pri damah pa Aleksandra Zajc.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3