Črna kronika
Oglas

Ali je možno, da vas delodajalec odpusti, zniža ali neizplača plače?

Ljubljana, 24. 04. 2014 06.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tudi v Sloveniji si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Paket SLUŽBA vam le za 4 EUR dodatno k osnovnemu paketu krije odvetniške in sodne stroške v primeru spora z delodajalcem kot tudi na socialnem področju. Svojo pravico lahko zahtevate tudi v primeru, da vam ZZZS noče podaljšati bolniške, plačati zdravljenja v zdravilišču, ZPIZ noče priznati stopnje invalidnosti... itd.

Visoke cene odvetniških storitev in preteči visoki sodni stroški so lahko ovira, zaradi katere večkrat opustimo misel na sodno pot. Zavarovanje pravne zaščite je dokaj nova oblika zavarovanja na slovenskem trgu. Za znesek malice ali kosila vam zavarovanje krije stroške odvetniških storitev ter morebitne sodne stroške, tudi če na sodišču izgubite. Edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji je mednarodno priznana nemška zavarovalnica ARAG.

Ker nikoli ne vemo, kdaj bomo postavljeni v neželen položaj, je pametno o tovrstnem zavarovanju razmišljati takoj. NE JUTRI - ŽE DANES! Ko vas bo delodajalec npr. odpustil ali vam znižal plačo, boste morali poiskati pravico na sodišču. Če ne boste zavarovani, boste vse stroške odvetniških storitev ter sodnih taks, ki so precej višji od cene zavarovanja, primorani plačati sami. Tovrstni stroški se po naših izkušnjah lahko zelo visoki. Si lahko privoščite takšno tveganje?

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni <a href = "http://akcijatv.arag.si" target="_blank"> www.arag.si</a>
Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni <a href = "http://akcijatv.arag.si" target="_blank"> www.arag.si</a> FOTO:

Preprečite plačilo visokih odvetniških in sodnih stroškov že danes in kliknite TUKAJ. 

Pomislite na vse situacije, ko ste vi ali vaši bližnji potrebovali odvetnika. Poleg varnosti, ki vam jo ponuja ARAG zavarovanje v vseh teh primerih, pa v njegov prid govorijo še naslednja dejstva:
- sodni in odvetniški stroški so lahko zelo visoki (takse, stroški prič, izvedencev);
- tudi če primer na sodišču izgubite, krijemo vaše in stroške nasprotne strani;
- mesečna premija je minimalna, zavarovanje pa velja za vse družinske člane;
- zavarovanje vključuje tudi en brezplačen posvet pri odvetniku mesečno;
- zavarovanje velja v celotni Evropi
- postopek sklenitve je hiter in enostaven, preprosto klikni TUKAJ.

Preprečite stroške za odvetnike v prihodnje – skleni ZDAJ in PRIHRANI!

ARAG je mednarodno priznana zavarovalnica na področju pravne zaščite
ARAG je mednarodno priznana zavarovalnica na področju pravne zaščite FOTO:

Postanite tudi vi eden izmed več kot 10 milijonov zavarovancev mednarodno priznane zavarovalnice ARAG, ki vam plača vse odvetniške in sodne stroške in je edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji. Že za 9,99 EUR mesečno lahko sedaj zavarujete vas in vašo družino preko spletne strani www.arag.si.