Slovenija
Oglas

Zakaj je barvanje sivih las zgolj drag nateg?

Ljubljana, 22. 05. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Problem, ki pesti večino ljudi srednjih let, je končno dobil svojo rešitev. V nadaljevanju ti bom razkril, kakšne težave so mi v mojih zgodnjih 40-ih začeli povzročati sivi lasje, ki jih je bilo z vsakim dnevom več in kako sem se jih uspel znebiti brez kakršnegakoli barvanja ali frizerskega posega.

Naj se najprej predstavim – moje ime je Leon in pred kratkim sem dopolnil 40. let. Sem učitelj na fakulteti, imam enega pubertetniškega sina, ki ne živi več z menoj (le občasno, a vseeno se super razumeva), saj sva se z bivšo ženo razšla pred dobrimi tremi leti.

Po pravici povedano nikoli nisem veliko časa posvečal svojemu videzu – imel sem srečo, da imam dobre gene in nikoli nisem imel prevelikih težav s kilogrami, prav tako pa sem celo življenje razmeroma fit, saj se pogosto ukvarjam s športom, sprehodi in to se na mojemu telesu pozna. Še do pred kratkim mi je marsikateri sošolec iz srednje šole ali fakultete znal povedati, da zgledam vsaj 5 let mlajši kot on.

Nato pa se je pojavila nadloga, ki me je v manj kot letu dni navidezno postarala za 10 let…

Morda se sliši, kot da pretiravam, a to so pred mano opazili vsi drugi. Moji kolegi, sin in tudi učenci. Začeli so se mi pojavljati sivi lasje. Najprej le posamični sem ter tja, ki so po obisku frizerja tudi izginili in so služili le za kakšno bolečo šalo na račun mojega staranja.

GreyAway sprej
GreyAway sprej FOTO:

A kmalu jih je bilo vse več in v manj kot letu dni je moja glava praktično popolnoma osivela. Nekako sem se skušal sprijazniti s tem, saj je tudi moj oče osivel zelo mlad, a dogodki, ki so bili povezani s tem, so me spravljali v slabo voljo.

V meni so drugi začeli videvati starčka

Začelo se je z dogodki, ki jih najprej nisem povezoval s svojim izgledom. Sin me je nehal vabiti na nogomet, čeprav sem fizično lahko brez problema držal korak z njegovimi vrstniki. To sem pripisal puberteti. Kateri 15-letnik pa se želi družiti s svojim »fotrom«, sem si mislil…

Na fakulteti imamo navado, da na letnih študentskih žurih študentje povabijo tudi učitelje. Ker se z učenci dobro razumem, sem se na takih zabavah vedno počutil kot »eden od njih«, zdaj pa so kar naenkrat ta druženja potihnila… Počutil sem se kot 60-letnik, ki je pomotoma zašel v diskoteko, čeprav sem še kako leto nazaj bil »kralj plesišča«.

>> Kliknite tukaj, če tudi vas motijo sivi lasje in bi jih radi odpravili brez barvanja doma ali pri frizerju <<

Da ne govorim o mojih uspehih v iskanju partnerke. Nobena me več niti pogledala ni in na sebi sem čutil prezirljive poglede v smislu »kaj pa ta starček dela v klubu?«.

Srečanje s sošolci me je streznilo

Še vedno se redno dobivam s sošolci iz srednje šole in fakultete in hočeš nočeš so oni tvoje najboljše ogledalo. Zato me je popolnoma potrlo srečanje z njimi, kjer so mi mnogi rekli, da zgledam utrujeno, spraševali so me, če sem pod stresom, češ da zgledam slabše kot sicer itd.

Nisem utrujen, zgolj sive lase imam!

Kar naenkrat sem dojel, da sem dejansko zdaj jaz tisti, ki zgleda 10 let starejši od svojih vrstnikov, kljub temu, da sem verjetno v boljši formi kot večina od njih.

GreyAway sprej
GreyAway sprej FOTO:

Odločil sem se ukrepati, a nisem vedel kako se tega lotiti

Najprej sem pomislil, da se enostavno pobarvam na svojo naravno barvo. Prvič v življenju sem preveril cenik frizerjev in ugotovil, da pri mojem frizerju kaj takega stane vsaj 20-30 €. In to bi moral početi vsak mesec, če ne bi želel sivega narastka, da bodo potem vsi vedeli, da se barvam!

Kaj takega ne pride v poštev, že tako sem k frizerju hodil le takrat, ko je bilo že res nujno.

Potrebno je bilo najti drugo rešitev. Kakšne presaditve las tudi niso prišle v poštev, že zaradi cene, pa tudi neugodno bi se počutil, da imam na sebi neke »tuje lase«.

Spoznal sem, da bo potrebno odkriti razlog sivenja, če želim sive lase odpraviti dolgoročno

Prečesal sem internet po dolgem in počez. Sprva sem že malce obupal, saj sem bral o tem, kako je za sive lase večinoma kriva izključno genetika (ki ni na moji strani), delno pa vpliva tudi stres.

Nato pa sem povsem slučajno naletel na tale prispevek, ki je na podlagi znanstvenih člankov opisoval povezavo med melanocitom, ki proizvaja naravni pigment v laseh in bizmut citratom, posebno snovjo, ki so jo znanstveniki odkrili in prijavili šele leta 2009 in ki naj bi pomagala pri temnenju las.

>> Da, tudi mene motijo sivi lasje in želim povrniti svojo naravno barvo las <<

Zadeva me je izjemno zainteresirala, saj sem končno dobil upanje, da sem odkril način za dolgoročno povrnitev mojih temnih las, pa da mi za kaj takega ne bo treba bankrotirati in neprestano hoditi k frizerju.

Čeprav delno skeptičen, sem še isti trenutek naročil sprej Grey Away proti sivim lasem in se tako odločil, da učinkovitost te sestavine preizkusim kar na sebi. Odločil sem se za akcijo 2+1 gratis, v kateri sem za ceno dveh sprejev, prejel tretjega brezplačno in si tako za ceno dveh barvanj pri frizerju zagotovil dolgoročno temne lase. Če bo seveda delovalo.

Rezultati so bili naravnost neverjetni

Paket s spreji sem prejel zelo hitro, že naslednji delovni dan in priznam, da sem bil kar vzhičen ter sem komaj čakal, da preizkusim ta čarobni sprej. Po navodilih sem opral lase in jih dobro posušil, nato pa s sprejem nanesel tekočino na celotno področje s sivimi lasmi, nato pa počakal, da se je posušil.

Neverjetno, ampak že po 3 dneh sem videl prvo razliko. Barva las se je začela spreminjati, lasje so temneli! In ne samo to, postali so tudi bolj sijoči in gladki, delovali so res veliko bolj »zdravo«.

GreyAway sprej
GreyAway sprej FOTO:

Po treh tednih uporabe pa lahko rečem, da sem dosegel rezultat, ki sem si ga želel, sestavine so namreč z vsakim novim nanosom delovale vse bolje.

Za doseganje željenega rezultata sem tako porabil manj kot 2 spreja, preostanek pa sem lahko shranil za občasno »vzdrževanje obstoječega stanja«.

Spet sem se počutil mladostno in samozavestno

Končno sem se spet kot pravi moški lahko nehal sekirati glede svojega videza. In kar je še bolje – znanci so spet komentirali kako super zgledam, da sem končno »prebolel stresne situacije« v svojem življenju in še pomislili niso, da se je pravzaprav spremenila zgolj moja barva las.

>> Kliknite tukaj, če želite preizkusiti najnovejši izum za obnovitev naravne barve las – Grey Away <<

Tudi zunaj nisem več deloval kot ostareli moški v krizi srednjih let, pač pa sem ponovno nazaj pridobil svoj šarm in samozavest.

Svoje zadovoljstvo s sprejem Grey Away pa želim deliti tudi naprej

Zavedam se, da zaradi podobnega problema trpi veliko moških in žensk v srednjih ali starejših letih. Ker vam želim olajšati te tegobe in ne želim, da se z znaki starosti kar sprijaznite, vam iskreno priporočam, da ta sprej preizkusite tudi sami.

GreyAway sprej
GreyAway sprej FOTO:

Izgubiti dejansko nimate kaj, lahko pa pridobite ogromno – mladosten videz, samozavest in marsikateri pogled nasprotnega spola. Pa še to – v kolikor vam sprej ne odgovarja, ga lahko vrnete in dobite nazaj celotno kupnino – torej ne tvegate prav ničesar! Čeprav realno gledano ne boste niti za trenutek pomislili, da bi ga vrnili, ko ga boste enkrat preizkusili.

Upam, da sem vam s svojo zgodbo pomagal zbrati pogum, da poskusite nekaj novega in da boste nad tem navdušeni tako kot sem sam.

Iskreno priporočam, da tudi sami preberete tale prispevek in se prepričate v celotno zgodbo – na lastne oči!

Veliko uspeha!

Leon

P.S.: Naj vas spomnim še na to, da sem ob nakupu spreja izkoristil akcijo - ob naročilu 2 sprejev sem tretjega prejel popolnoma ZASTONJ. Vse skupaj je bilo ravno dovolj za celoten tretma, ob katerem so moji lasje spet temni in sijoči kot nekoč. Pohitite in naročite sprej takoj (klik) - akcija je časovno omejena!

P. P. S.: Od tu naprej imaš na voljo 2 možnosti. Lahko še naprej trpiš, skrivaš svoje sive lase pod pokrivali ali pa zapravljaš na stotine evrov pri frizerjih (ki ti seveda ne bodo povedali za ta način, ker bi sebi naredili škodo) in se na splošno počutiš slabo. Lahko pa kot jaz naročiš sprej Grey Away in že po nekaj tednih uživaš v novem, mladostnem izgledu s svojo naravno barvo las. Želim ti pravilno odločitev!

Klikni tukaj in preveri zakaj je ta tretma tako poseben, da sem mu dal priložnost in bil na koncu tako pozitivno presenečen nad rezultati.

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3