Črna kronika

Trčil v 12-letnika in pobegnil s kraja nesreče

Celje, 05. 06. 2019 10.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjski policisti so obravnavali več prometnih nesreč s hudimi telesnimi poškodbami udeleženih. Na štajerski avtocesti sta se zgodili dve prometni nesreči v manj kot eni uri, v Celju pa je neznani voznik osebnega vozila trčil v 12-letnika in se odpeljal s kraja prometne nesreče.

Policisti PU Celje so včeraj obravnavali več prometnih nesreč s hudimi telesnimi poškodbami udeleženih. Nekaj pred osmo uro zjutraj je neznani voznik osebnega avtomobila na Partizanski cesti v Celju - po besedah policistov je šlo za BMW črne oziroma temne barve - na prehodu za pešce trčil v 12-letnega otroka ter ga lažje telesno poškodoval. Dečku pomoči ni nudil in se odpeljal s kraja prometne nesreče v smeri Čopove ulice. Voznika celjski policisti pozivajo, da se javi, prav tako pozivajo vse morebitne očividce, da se zglasijo na PP Celje ali pokličejo na telefonsko številko za nujne klice – 113.

Nekaj minut pred deveto uro prejšnjega dne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na štajerski avtocesti v smeri proti Ljubljani pri izvozu za Šentrupert. Nesrečo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 74-letni voznik osebnega avtomobila, potem pa je prišlo do naleta treh osebnih avtomobilov. Povzročitelj se je hudo telesno poškodoval, ustali udeleženci pa so bili lažje poškodovani.

Slabo uro po tej prometni nesreči so bili policisti obveščeni še o drugi prometni nesreči v smeri Ljubljane v bližini uvoza za Žalec – tudi v tem primeru je šlo za naletno trčenje. 59-letni voznik kombiniranega vozila je brez zaviranja trčil v zadnji del tovornjaka, ki se je počasi premikal v koloni. Voznik tovornjaka se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Celje.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3