Črna kronika

Deček v igralnici umrl zaradi zadušitve

Split, 31. 10. 2010 17.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Petletni deček, ki je umrl v splitski otroški igralnici, je glede na izsledke obdukcije najverjetneje umrl zaradi zadušitve. Ko so opazili, da leži nezavesten, je bilo zanj že prepozno.

Hrvaška policija
Hrvaška policija FOTO: dnevnik.hr

Že včeraj smo poročali, da je proti večeru v splitski otroški igralnici na stadionu Poljud umrl petletni deček. Danes je obdukcija pokazala, da se je deček zadušil. Med obdukcijo je patolog Antonio Alujević na dečkovem vratu odkril brazdo, ki je najbolj pogosta pri obešanju, hkrati pa je odkril tudi številne druge znake, ki kažejo, da je deček umrl zaradi zadušitve.

Po do zdaj znanih znakih naj bi se deček, medtem ko se je spuščal po toboganu, z glavo zataknil v prečko in padel na stran, ki ni bila v vidnem polju žensk, ki skrbijo za otroke v igralnici. Ko so ga opazile, je bilo že prepozno, saj je bil deček brez zavesti in ga ni bilo več mogoče oživeti.

Igralnico Čarobno mesto sta preteklo zimo odprla nogometaš Giovani Rosso in košarkar Nikola Vujčić. Vodja igralnice Bernard Jurišić je že včeraj dejal, da se je nesreča najverjetneje zgodila zardi nesrečnega spleta okoliščin.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

integrale
02. 11. 2010 09.29
tale slika pa zagotovo ni simbolična... a nimate druge slike??
osemenjevalec
02. 11. 2010 08.30
Za take članke sploh nebi smeli biti komentarji !!!!! ŽALOSTNO
Vesna Toše
01. 11. 2010 16.07
kak bedne komentarje imate eni ane Aa1A ? žalostno je že to,da otrok-katerikoli umre,zato se iz takih stvari ni potrebno še norčevati,biti pameten in podobno. naj mali fantič počiva v miru. sožalje svojcem.
Aa1A
01. 11. 2010 08.51
Kakor vedno, nekdo se ga je v "igralnici" rešil. Tudi otroci so velikokrat produkt negativnih staršev
PeggySue*
31. 10. 2010 19.12
Kakšna grozljiva smrt in to na mestu,kjer starši mislijo,da malček ne more biti bolj varen... Sožalje svojcem.
Ramzess
31. 10. 2010 17.55
Pa vendar, kako je do tega lahko prišlo, mrtvi koti oz. mesta niso opravičilo za 'nismo videli'. Osebe, ki kjerkoli pazijo na otroke, ali druge, oz. so zadolžene za nadzor, morajo krožiti po prostoru, ne pa čepeti v enem koti, in po možnosti klepetati. Ko je prepozno vsi iščejo opravičila in izgovore, ampak takrat je prepozno tudi za te, žal.