Črna kronika

FOTO in VIDEO: Avtobus zgrmel z nadvoza, najmanj sedem mrtvih

Rio de Janeiro, 03. 04. 2013 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Z nadvoza ene od najbolj prometnih vpadnic v Riu de Janeiru je štiri metre globoko zgrmel avtobus. Pristojni za zdaj poročajo o sedmih smrtnih žrtvah in šesterici poškodovanih.

Iz Brazilije poročajo o tragični nesreči avtobusa. Ta je po besedah tamkajšnjih oblasti včeraj zgrmel z nadvoza ene od najbolj prometnih vpadnic v Riu de Janeiru. Za zdaj poročajo o sedmih smrtnih žrtvah in šesterici poškodovanih.

Avtobus je včeraj okoli 4.30 po lokalnem času z visoko hitrostjo prebil varnostno ograjo, zgrmel štiri metre globoko z nadvoza in pristal na eno od glavnih mestnih vpadnic, so sporočili pristojni. Na pomoč je prihitelo približno 50 gasilcev, več reševalcev, ranjene pa so v bolnišnico prevažali tudi trije helikopterji.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sloeuro
03. 04. 2013 14.45
+10
Da vas ni sram, pred takimi novicami dajati take reklame. Poleg tega me zanima zakaj take novice iz tujine lahko komentiramo, če bi se zgodilo v Sloveniji pa bi bilo komentiranje zaklenjeno. To skupaj mi diši po diskriminaciji, le ta je v razvitih državah kaznivo dejanje.
Grizzly04
03. 04. 2013 13.09
+2