Črna kronika

Hčerki prerezala vrat

Karlovec, 11. 07. 2007 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Hrvaškem je 30-letnica poskušala ubiti hčerko, ki je po uspešni operaciji zunaj smrtne nevarnosti.

Mati je prerezala vrat še ne petletni hčerki
Mati je prerezala vrat še ne petletni hčerki FOTO:

30-letnica je iz sedaj še neznanih vzrokov poskušala z nožem prerezati vrat svoji še ne petletni hčerkici. Kot poročajo hrvaški mediji, se je drama dogajala včeraj v zgodnjih popoldanskih urah v Karlovcu, in sicer v četrti Drežnik. Zaradi hitre intervencije nujne medicinske pomoči in operativnega posega opravljenega v Splošni bolnišnici Karlovec je deklica preživela. 30-letnico so namestili na psihiatrični oddelek.

Deklica zunaj smrtne nevarnosti

''Otroka smo sprejeli z veliko ureznino na vratu, dolgo med 13 in 14 centimetrov. Na srečo niso bile poškodovane vitalne funkcije vratu, krvne žile in živci. Deklica uspešno okreva. Po operaciji se je že prebudila in je zunaj smrtne nevarnosti,'' je povedal doktor Srđan Ante Anzić.

Sosedje so povedali, da se je Tatjana s hčerko nedavno preselila v družinsko hišo Dražena Škrtića v Drežnik, s katerim v zunajzakonskem razmerju živi njena mati.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bor-chee
12. 07. 2007 23.09
Ja, limonca :), dajmo se dobit enkrat, pa da te vidim in spoznam :)). Če si tolk huda:). Piši na mail: pilotista@hotmail.com Lep večer vsem, ker jaz sem še vedno v službi (17ur) pa še kakšno urco ali dve bom :(
limonca4
12. 07. 2007 22.24
Sem iz okolice Ljubljane, delam pa v bližini Trzina. Imam pa prijateljico, katere je njen brat zaposlen na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana (po novem :-)). ;-) LP
Bor-chee
12. 07. 2007 21.59
Od kod pa si? Iz Lju ali kje blizu Kranja? :) Jaz sem namreč na Brniku. LP
limonca4
12. 07. 2007 21.08
Pilotista, z veseljem pridem na kavico. :-)) Kdaj pa naj pridem? he he
DarthRevan
12. 07. 2007 16.27
Limonca, Mensa pa pamet sta dve različni stvari :D Verjemi.
Bor-chee
12. 07. 2007 16.23
Limonca, kot sem že enkrat prej napisal v nekem topicu, te povabim na kavo :)). Dejstvo pa je, da ženske živijo v nekem svojem 0,1x0,1mm svetu in mislijo, kako se mora vse vrteti okoli njih - jebiga, pristanek v realnost je včasih izjemno trd! Nisem rekel, da so vse ženske takšne, samo jih je pa res velika večina nesposobnih skrbet sama za sebe, kaj šele za družino in otroka. moški pa celi veseli, da imajo kakšno pupo katero lahko "nabijajo" in se potem pustijo izsiljevat - kot je napisal Tomi "poženščeni mehkužci" - sam sem bil nekoč tak, pa sem uvidel, da je boljše bit DEDEC, pa vsekat po mizi, pa je mir - pa da ne bo pomote - ženske mislim da se v moji družbi dobro počutijo in so vesele, ko sem v njihovi družbi! Samo ve se, da se ne pustim vodit okoli malega prsta! Jebiga, tudi moj bodoči poklic mi to omogoča :)). Lp feministkam :)
limonca4
12. 07. 2007 15.58
Tomi, se strinjam, nekatere ženske so res totalno razvajene ... še posebno tiste, ki imajo precej pod palcem in ki vozijo ter na neprimernem mestu parkirajo mercedese ... he he ;-)
tomi.passion@gmail.com
12. 07. 2007 15.20
limonca4. Sem se morda zmotil. Da TV vrti že dve desetletji te neumnosto od mehiških nadaljevank, se jim očitno splača in nekdo to gleda. Menda ja ne boš trdila, da to gledamo moški. Sem ne štejem vseh tistih babjih in poženščenih zagovornikov, ki jih babnce doma prisilijo, da to gledajo. In pilotista je odlično napisal in dopolnil moje misli. Nikoli pa nisem trdil, da to leti na vse ženske. Nikakor. Ogromno je žensk, ki so izjemne in nadvse sposobne, žal pa jih je vedno manj. Samo po Ljubljani se zapelj in vse ti bo jasno. Razvajeno do konca in nesposbno.
limonca4
12. 07. 2007 14.58
Pilotista, sem ženska, pa nisem nobena pristašica jokavih telenovel in zatiralk decev ;-), samo to, kar Tomi piše, pa je že pretirano ... (da smo ženske bebave, kokoške, gledalke telenovel, živimo v realnem svetu, ...) Upam, da sta (Pilotista in Tomi) tudi člana Mense, ker sta tako pametna ;-)
Bor-chee
12. 07. 2007 14.49
Tomi, VSAKA ČAST!!!! Boljše nisi mogel napisat!!! Še enkrat VSAKA ČAST MAJSTORE!!! Pri ženskah se pa pojavlja sindrom Madame Bovary - tisti, ki ste to brali, veste o čemu govorim! Živeti v oblakih, pričakovati, da Vam nekdo nekaj podari zaradi tega, ker ste ženska in ker imate med nogami luliko... jah, lepo Vas prosim babovje! V življenju se je treba borit za nekaj, vedno več ženskam pa mamice vse k riti prinašajo, da si niti jajc na oko ne znajo spečt! Haloooo!? Normalno, vlogo mamice mora prevzet pudlček(moški), če pa tega ne stori, pa jok in stok, kako smo zatirane... Same za sebe ne znate skrbet, kaj šele za otroka, kokoši zabite! Lp vsem DEDCEM
DarthRevan
12. 07. 2007 14.26
Najbolj zabavno na TV so prenosi iz parlamenta (vsi so kolegi in kolegice, ma bi se najraje pri živem telesu zgrizli, nekateri so še brez retoričnih sposobnosti in besednega zaklada), najraje pa pogledam kvalitetno hokejsko tekmo.
polo19sdi
12. 07. 2007 14.23
Danica. Prosim vas. Če vam so vam nadaljevanke z igralci, ki ne zanjo igrati in kjer je 90 jokanja, všeč in parvite da so prijetne, ne vem kaj naj si mislim. S tem da boksa praktično ni na televiziji, nogomet je recimo če je sreča 2x na teden. Vi imate pa nadaljevanke 1/3 dneva in to ni izmišljeno...1/3 dneva so na sporedu te nadaljevake in če se ob temu človeku ne zmeša (seveda če to gleda)...
tomi.passion@gmail.com
12. 07. 2007 14.16
dani.ca. Vidite, pa po;asi kaete pravi obray. Skupaj sva ugotovila, da bulite te babje neumnosti. Zato me sploh ne čudi vaše razmišljanje, ko pod vplivom TV žajfnic, živite tudi v realnem svetu. TV novele tudi za oko niso prijetne. Morda za stare ženice in zafustrirane ženske, ki niso nikoli izživele svojih sanj in tiste, ki se kar anprej rade postavljate v vlogo žrtve in "trpite" v upanju, da vas bo rešil princ na belem konju in skupaj bosta odjezdila proti sreči. Lepo vas prosim!!! Get a life! Tudi v tem delu, ko pravite, da npr. boks in nogomet trajata dlje, se ne strinjam. TV novele poneumljajo ljudi, pardon, babnice vsak dan od ponedeljka do petka od jutra do 19, ko je na sporedu 24 ur. Poleg tega TV novele poneumljajo babnice že vsaj dve desetletji. Naj spomni, da se je vse skupaj začelo že v 80ih letih s famozno Santa Barbaro (ali nekaj podobnega), nadaljevalo se je z Esmeraldo itd. Noben športni dogodek, ki ste ga opisali ne traja tudi približno tako dolgo, poleg tega pa je npr. svetovno prvenstvo v nogometu na sporedu samo vsake 4 leta in ne vsak dan, 20 let kot v primeru neumnih žajfnic in da ne pozabim, vmes pade še cel kup reklam za vložke, tampone in šminke, pa kakšen babji film ob torkih in Ricky Lake ter Oprah. In zdaj mi vi povejte, česa je več na TV? Za konec pa še to. Popolnoma sprejemam dejstva, ne sprejemam pa babjih tez. Teze so za mehiške TV novele, kjer vas pumpajo s fikcijo in neumnostmi.
dani.ca@email.si
12. 07. 2007 14.04
Pozdravljen Tomi! Ste pa res neupogljiv borec za svoje teze in ne sprejemate drugih.Vaš stavek 11.7. 22.o5 se glasi:"Ste pač nesposobne". Telenovele so vsaj za oko prijetne,če odmislimo potoke solz,mislim da prijetneje kot npr.nogomet in boks kjer je veliko grobosti,trajajo pa že neprimerni dalj .
tomi.passion@gmail.com
12. 07. 2007 13.10
nova_stran. Očitno si ostala brez argumentov. Tipično za nizkointeligentne feminstke, ki nekako morajo utopiti svoje frustracije. Ne sekiraj se. Dr. Rugelj zna pomagati takšnim zafustrirankam. Sicer pa še enkrat, svetujem, da si najdeš kakšnega konkretnega moškega. Prepričan sem, da bo tudi zate svet lepši. MAJANOVAK. Vsi smo opazili. Vendar je ravno nasprotno. Žalostno, sramotno in nizkotno od žensk, da se znesejo nad otroki in to celo lastnimi. Sicer pa nikjer ne piše, da se nad moškimi ne. Morda ne toliko s silo, z jezikom, hinavščino in zahrbtnostjo pa zagotovo.
majanovak@yahoo.com
12. 07. 2007 12.43
Je kdo slučajno opazil v tej poplavi ogorčenja, da se ženske ponavadi znesejo nad otrokom in ne nad moškim ali odraslo osebo nasploh? Ali vam to kaj pove? In, limonca, dani.ca in nova_stran, lepo ste napisale.
nova_stran@email.si
12. 07. 2007 11.55
Tomi...., NAKLADAŠ 300 naU ro, ne samo 100!!!!Zapiram. tI PA VIDIM DA IMAŠ OGROMNO ČASA DA NE VEŠ KEJ PAMETNEGA POČET. Niti en stavek tvoj nima enega pametnega sporočila. adijo in adijo- tvojo pamet!!!!
tomi.passion@gmail.com
12. 07. 2007 11.30
Ker je bil moj post izbrisan (namerno ali ne), objavljam ponovno. NOVA_STRAN. Tudi sam sem presrečen, da nisem s takšno žensko kot si ti. V kolikor bi bil, bi bila potrebna dolga prevzgoja, da bi iz tebe naredil kolikor toliko spodobno in koristno žensko in ne frigidno in zafustrirano feministko. Hvala za skrb. Moja žena je presrečna z mano, saj bi se v nasprotnem primeru že davno razšla. Je pa res, da je ona prava ženska, ki ceni sebe in tudi mene kot partnerja in moža in ni zaplankana feminstka iz dna evolucijske lestvice, ki si ne upa priznati lastne nesposobnosti in za neuspeh išče krivca v družbi in moških. DANI.CA, sem slišal za moške, ki po končanem študiju niso dobili zaposlitve. Svetujem vam, da si pridobite podatke iz zavoda. Nikoli nisem rekel, da izobrazba ni pomembna. Rekel sem, da ni v nikakršni povezavi z inteligenco. Prav tako nisem nikoli rekel, da ženske niso spoobne. Rekel sem, da obstajajo ženske, ki so sposobne in se prilagodijo družbi in ne pljuvajo po moških, ampak so celo raje v njihovi kot v ženski družbi in so zaplankane in nesposobne feministke, ki polovico življenja preživijo v prepričanju, da jim družba nekaj enostavno mora dati in da se mora moški pač umakniti ženski. To so nesposobne babnice, ki pa jih je vedno več. Žal. Zakaj bi se jaz umaknil npr. iz direktorskega mesta ženski? Samo zato, da bo ona srečna in da bodo v babjih revijah pisali o njej kot o super sposobni ženski, ki je premagala moške? To se dogaja. Tudi ženska se mora potruditi in ne samo stokati. Ampak kot sem rekel, na srečo obstajajo uspešne ženske, ki so dokaz, da ženske brez pritoževanja in stokanja, lahko ustavrijo uspešno kariero. KAr pa se vplivanja TV nadaljevak tiče je pa dokazano, da te vplivajo na babje razmišljanje. Le kako ne bi, če se te TV žajfnce vlečejo že 2 desetletji in babe kot v transu spremljajo to neumnost. In nikar ne trditi, da ni res, saj jih v nasprotnem primeru ne bi vrtele, domala vse televizije, od jutra do večera. Sicer pa je znano, da ženske tako ali tako kupite in podležete praktično vsaki neumnosti, potem smo pa moški za vse krivi. Amapk to zopet leti na tiste zafustrirane feministke, ki potem počno takšna dejanja kot je to, v tem prispevku. Ko pa jih dobijo so zopet krivi moški ali pa poporodna depresija in feministke in poženščeni moški, takoj prično z iskanjem opravičil in izgovorov za te ženske. Babnce se morte naučit, da s privilegiji pride tudi odgovornost in tudi slabe strani. Sicer pa obema svetujem, da si najdete prave moške. Se bosta bolje počutile.
dani.ca@email.si
12. 07. 2007 08.46
Tomi.passion,ste že kdaj slišali, da bi moški po končanem študiju ne dobil službe , če ne bi podpisal, da ne bo postal starš? Nepomembnost izobrazbe- otem se pogovorite kar ministrom Gregorjem, ki preganja take. Sposobnost so ženske že večkrat kar množično dokazale, in sicer v vojnah, ko so moški odšli v vojsko, če za oČlobdobju miru tega ne priznate. O nadaljevankah pa , v kolikor jih poznam, so ženske pretežno res negativni tipi, toda saj nismo otroci v rosnih letih, na katere bi lahko vplivale. Kitajski Jin in Jang -res je eden po njihovo temačen in negativen, vendar imamo vsi oba.
nova_stran@email.si
12. 07. 2007 08.01
Odgovor - za tomi.passion: NE ŽELIM SI BITI TVOJA ŽENA ZA NIČ NA SVETU!!!!!!!!!! UBOGA TISTA KI SPLOH ZDRŽI S TABO- TISTA KI JO OMENJAŠ DA SI SREČNO POROČEN Z NJO! A JE ONA SREČNO POROČENA S TABO??? SE TO VPRAŠAŠ???GROZA. SI SE OPISAL ŽE SAM SEBE PREKO TEH TVOJIH ROMANIH. NIMAŠ KAJ BOLJ PAMETNEGA POČET? VČERAJ BI GLEDAL TV IN SLIŠAL KATERI LJUDJE SO VELIKO NA NETU!!!UBOGA TVOJA ŽENA!!!!!