Črna kronika
Oglas

Kako preprečiti plačilo visokih sodnih stroškov?

Ljubljana, 18. 08. 2014 06.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pomislite na naslednje situacije. Je možno, da boste kdaj zahtevali odškodnino, imeli spor s prodajalcem/obrtnikom/zavarovalnico, potrebovali nasvet odvetnika, itd? S sklenitvijo zavarovanja ARAG imate možnost, da vaše pravice v prihodnosti tudi uveljavite.

Tudi vi si lahko namreč privoščite zavarovanje, ki vam že za 9,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške.

Zavarovanje pravne zaščite je dokaj nova oblika zavarovanja na slovenskem trgu. Za znesek malice ali kosila vam zavarovanje krije stroške odvetniških storitev ter morebitne sodne stroške, tudi če na sodišču izgubite. Edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji je mednarodno priznana nemška zavarovalnica ARAG.

Ker nikoli ne vemo, kdaj bomo postavljeni v neželen položaj, je pametno o tovrstnem zavarovanju razmišljati takoj. NE JUTRI - ŽE DANES! Ko vas bo delodajalec npr. odpustil ali vam znižal plačo, se vam bo zgodila nevšečnost v prometu ali boste želeli pravično odškodnino, boste morali poiskati pravico na sodišču. Če ne boste zavarovani, boste vse stroške odvetniških storitev ter sodnih taks, ki so precej višji od cene zavarovanja, primorani plačati sami. Tovrstni stroški se po naših izkušnjah lahko povzpnejo tudi čez desettisoč evrov. Si lahko privoščite takšno tveganje?

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni na <a href = "http://akcijatv.arag.si" target="_blank"> www.arag.si</a>
Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni na <a href = "http://akcijatv.arag.si" target="_blank"> www.arag.si</a> FOTO:

Preprečite plačilo visokih odvetniških in sodnih stroškov že danes in kliknite TUKAJ. 

Pomislite na vse situacije, ko ste vi ali vaši bližnji potrebovali odvetnika. Poleg varnosti, ki vam jo ponuja ARAG zavarovanje v vseh teh primerih, pa v njegov prid govorijo še naslednja dejstva:
- sodni in odvetniški stroški so lahko zelo visoki (takse, stroški prič, izvedencev);
- tudi če primer na sodišču izgubite, krijemo vaše in stroške nasprotne strani;
- mesečna premija je minimalna, zavarovanje pa velja za vse družinske člane;
- zavarovanje vključuje tudi en brezplačen posvet pri odvetniku mesečno;
- zavarovanje velja v celotni Evropi;
- postopek sklenitve je hiter in enostaven, preprosto klikni TUKAJ.

Preprečite stroške za odvetnike v prihodnje – skleni ZDAJ in PRIHRANI!

ARAG je mednarodno priznana zavarovalnica na področju pravne zaščite

ARAG
ARAG FOTO:

Postanite tudi vi eden izmed več kot 10 milijonov zavarovancev mednarodno priznane zavarovalnice ARAG, ki vam plača vse odvetniške in sodne stroške in je edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji. Že za 9,99 EUR mesečno lahko sedaj zavarujete vas in vašo družino preko spletne strani www.arag.si.