Črna kronika

Kranjski policisti prijeli roparje

Naklo, 07. 01. 2008 13.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kranjski policisti so prijeli roparje, ki so 14. decembra oropali bencinsko postajo v Naklem.

Kranjski policisti so v noči iz 3. na 4. januar ustavili voznika osebnega avtomobila in opravili kontrolo. Pri pregledu vozila so ugotovili, da voznik in trije sopotniki v vozilu prevažajo večjo količino cigaret. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so osumljenci stari znanci policije. Po zbranih informacijah so ugotovili, da so trije sodelovali tudi pri ropu Petrolove bencinske postaje v Naklem.

Kranjski policisti so prijeli roparje
Kranjski policisti so prijeli roparje FOTO: POP TV

Policisti so osumljencem odvzeli prostost in dva izmed njiju že čez vikend privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Kranju. Kot je za 24ur.com povedal Simon Velički, vodja kriminalistične policije PU Kranj, sta bila dva izmed roparjev že obravnavana za premoženjska kazniva dejanja, eden pa naj bi bil celo na pogojnem izpustu.

Spomnimo. V petek 14. decembra ob 19. uri so trije moški oropali Petrolov bencinski servis v Naklem. Eden je v vozilu čakal na parkirišču v bližini cerkve, druga dva pa sta se odpravila na bencinsko postajo, kjer je eden izmed njiju prodajalcu zagrozil z nožem in zahteval denar. Prodajalec je odprl blagajno in roparjema, ki sta po dejanju pobegnila, predal 1200 evrov. Z vozilom, v katerem ju je čakal pajdaš, so se nato hitro odpeljali oziroma pobegnili iz Nakla in se uspešno izognili kasneje postavljenim policijskim blokadam.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Darth Sidious
08. 01. 2008 08.10
No fajn, potem je tist road checkpoint pred mojo hišo ki mi ni pustil spati obrodil sadove :)
bonsai9@email.si
07. 01. 2008 17.22
Za več kot 50% kriminala je kriv pravosodni sistem. Ko nekoga "uhvatijo", da je storil kaznivo dejanje ropa, nasilja itd...Zakaj mu v priporu in kasneje v arestu dajo hrano na stroške davkoplačevalcev?!
hanescu.cosmin@personal.ro
07. 01. 2008 15.12
mimogrede pa pred kratkim se je zgodilo da so na Jesenicah zamaskiranci (2x 19 in en 20-letni) napadli natakarico ... na srečo brez uspeha no tisti ki mi je enkrat rekel da starost ni važna kakšne starosti ljudje to delajo enako pri tem primeru v Naklem
hanescu.cosmin@personal.ro
07. 01. 2008 15.02
superca ! čestitke! prav jim je!