8°C

Kriminalisti med preiskavo pri 41- in 26-letniku zasegli droge in denar

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
U.Z. /
KOMENTARJI
20
Kriminalisti so na območju Ljutomera opravili hišni preiskavi pri 41- in 26-letniku ter zasegli več kot sto gramov heroina, dva grama kokaina in 3.800 evrov gotovine. Preiskovalni sodnik je za 41-letnika, ki je bil v preteklosti že večkrat obravnavan zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, odredil pripor.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota so v preteklih dneh na podlagi odredbe sodišča in v sodelovanju s policisti PP Ljutomer opravili hišni preiskavi pri dveh osebah, starih 41 in 26 let, na območju Ljutomera. 

Našli in zasegli so približno 110 gramov heroina in dva grama kokaina ter 3.800 evrov gotovine, za katero obstaja sum, da je bila pridobljena s preprodajo prepovedanih drog. 

Kot so sporočili s PU Murska Sobota, je bil 41-letnik v preteklosti že večkrat obravnavan zaradi izvrševanja kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in je bil s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1) priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Koronavirus pasica nova