Črna kronika

Na hrvaški avtocesti v vozilu s slovenskimi registrskimi oznakami umrla državljana BiH

Zagreb, 04. 04. 2019 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
A.K. / STA / L.Š.
Komentarji
0

Na Hrvaškem se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta v avtomobilu s slovenskimi registrskimi oznakami umrla dva človeka. Hrvaška policija je potrdila, da sta umrla 29- in 30-letni državljan BiH. Nesreča se je zgodila na hrvaški avtocesti A3, pri izvozu Križ okoli 80 kilometrov od Zagreba.

Ponoči se je na hrvaški avtocesti A3, med mejnima prehodoma Obrežje s Slovenijo in Lipovac s Srbijo (pri počivališču Križ v smeri Zagreba), zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtomobil s slovenskimi registrskimi oznakami, poroča Dnevnik.hr. V nesreči sta umrli dve osebi.

Avtomobil zaneslo s ceste, nato je zagorel

Hrvaška policija je potrdila, da sta v nesreči umrla 29- in 30-letni državljan BiH. Vozila sta v smeri proti Zagrebu, ko sta z avtomobilom znamke BMW 320 s slovensko registracijo iz še neznanega razloga zavila desno čez kovinsko zaščitno ograjo in zdrsnila s ceste.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob tem se je avtomobil prevrnil na streho in še naprej drsel čez odvodni kanal, nato pa trčil v žično zaščitno ograjo. Voznik in sopotnik sta ob tem padla iz vozila. Avtomobil je nato zagorel in v celoti zgorel, so policisti opisali nesrečo.

Gasilci iz Popovače pri Sisku so na svojem profilu na Facebooku objavili, da so prispeli na kraj dogodka in pogasili požar na avtomobilu. Potem so policiji in reševalcem pomagali preiskati območje, da bi našli morebitne dodatne ponesrečene. Iskanje so ustavili, ko so policijo z mejnega prehoda obvestili, da sta bila v avtomobilu samo dva človeka.