Črna kronika

Na Vranskem umrla voznica avtomobila

Vransko, 21. 07. 2020 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Črna statistika na območju PU Celje se je zvišala s štiri na pet smrtnih žrtev v letošnjem letu. Na območju Vranskega je v trčenju dveh osebnih vozil in tovornega umrla voznica. Ta je na ravnem delu vozišča nenadoma zapeljala v levo in čelno trčila v tovorno vozilo.

Na cesti Vransko–Trojane, zunaj naselja Ločica pri Vranskem, se je danes, nekaj čez osmo uro zjutraj, zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. Kot so sporočili s PU Celje, se je nesreča zgodila pod viaduktom avtoceste, udeležena pa so bila tri vozila, tovorno in dve osebni.

Po prvih podatkih je voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Trojan proti Vranskemu, na ravnem delu vozišča nenadoma zapeljala levo in čelno trčila v tovorno vozilo, ki ji je pripeljalo nasproti. V trčenju se je voznica, katere identiteta še ni potrjena, tako hudo poškodovala, da je na kraju nesreče umrla.

Po trčenju je v vozilo povzročiteljice trčil še voznik osebnega vozila, ki se po dosedanjih podatkih v prometni nesreči ni poškodoval. Po prvih podatkih tudi voznik tovornega vozila in njegov sopotnik v prometni nesreči nista bila poškodovana.

"To je letošnja peta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na cestah naše policijske uprave umrlo šestnajst ljudi," so sporočili s PU Celje.