Črna kronika

Na Krvavcu našli mobilni telefon pogrešanega

Kranj, 12. 11. 2018 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na območju Krvavca so tudi s pomočjo helikopterja iskali 36-letnega Klemna Musulina, ki je pogrešan od sobote, ko se je ponoči sam odpravil s Krvavca v dolino. Pod hotelom so našli njegov mobilni telefon, a predvidevajo, da ga je nekdo postavil tja. Vse, ki kaj vedo o tem, policija prosi, naj se jim javijo.

Klemen Musulin
Klemen Musulin FOTO: PU Kranj

Iskalna akcija za 36-letnim Klemnom Musulinom, ki je pogrešan od sobote, se je nadaljevala tudi danes. V iskanju je sodelovalo okoli 20 oseb, večinoma policistov in gorskih reševalcev, ter policijski helikopter, je sporočil predstavnik PU Kranj Bojan Kos

Za pogrešanim je sicer že prvi dan pogrešitve stekla obsežna iskalna akcija. Poleg policistov ter svojcev in njegovih prijateljev so ga do poznega večera organizirano iskali še gasilci prostovoljnih društev, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupno ga je iskalo okoli 70 udeležencev. V iskanju je sodeloval tudi policijski helikopter.  Iskalna akcija se je včeraj nadaljevala v podobnem obsegu, s pomočjo helikopterja pa tudi danes, je povedal Kos. 

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. Pogrešanega še niso našli, so pa pod hotelom Krvavec že v začetku iskanja našli njegov mobilni telefon, vendar glede na položaj domnevajo, da ga je nekdo našel in tja postavil.

Policija prosi vse, ki imajo kakršne koli podatke v zvezi s tem, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokliče na interventno številko 113 ali pa informacije sporoči anonimno na telefon policije 080 1200.

36-letnika iz Trebnjega so nazadnje videli, ko se je v soboto ponoči s Krvavca sam peš odpravil v dolino. Visok je okoli 170 centimetrov, ima športno postavo in rjave kratke lase. Oblečen je bil v kavbojke in temno siv pulover s črnimi črtami, obut pa v temno modre športne copate, so sporočili s PU Kranj.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3