Črna kronika

Notar kršil zakon o notariatu?

Celje, 18. 03. 2008 20.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Damjana Seme
Komentarji
6

Zoper notarja, ki je overil lažne pogodbe pri prodaji tujega stanovanja, naj bi stekel disciplinski postopek.

Zoper notarja, ki je overil lažne pogodbe pri prodaji tujega stanovanja, naj bi stekel disciplinski postopek.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mucaMarty
13. 06. 2008 09.26
Pa kaj se more v tej državi narediti da bo kdo odgovarjal za svoje svinjarije, ::: delavec naj crkne:::: upokojenec naj crkne,,!!!! notarji so ubogi, ker jih majhni nadlegujejo!!!! sodniki nimajo za sol, ker imajo niske plače!,,,, policaji nočejo delati , ker imajo niske plače pa morajo delati kod malovarji, da ima družina za kruh. PA KAJ SE GRESTE V TEJ DRŽAVI , NE POZNATE RUSKEGA VICA O DELAVCIH IN STALINU?????????
minnaema@yahoo.com
19. 03. 2008 21.50
Oprostite kako iracionalno, menda se lobiji med seboj ščitijo zato-BREZ IZJEM (če je Slovenija pravna država v konstruktivnosti) naj eksaktno- zavlada v naši državi učinkovit NADZOR kakovosti dela, tudi v pravosodnem sistemu ne smejo biti nekateri "kreuzusi" in da se ponavljajo aksiomi ...& to je to & terja akurativo in doslednost,sicer vrana-vrani NI nikoli izkljuvala očesa......!
lived
19. 03. 2008 21.29
Če notar ne odgovarja za pogodbo, ki jo je sestavil, ZAKAJ PA TE IMAMO NOTARJE?????????
Tonček Balonček
19. 03. 2008 20.51
S temi notarji, varnostniki, kamerami, nepremičninskimi agencijami, delodajalci in podobnimi novodobnimi pridobitvami so problemi še večji kot prej, ko smo brez tega čisto mirno shajali! To je vse nekaj napol, naj bo profesionalno ali pa sploh ne!
hrcekmuri
19. 03. 2008 20.43
PA KATERI IDIOT SI JE SPOMNIL TE NOTARJE,NE PREVERJAJO NIČ ,LEPO VSE PŠOŽIGOSAJO.DOBRO KASIRAJO,NE ODGOVARJAJO ZA NIČ,SAMI PROPALI....IZ KOMUNIZMA,PA NAJ JIH ŽE KDO SUNE V RIT
Buena Vita
19. 03. 2008 01.02
potem pa zaupaj v izoli se stanovanje prodaja,na štajerskem pa papirji urejajo,in to naj ne smrdi? že že za nas navadne bučmane to smrdi, za intelektualno izobražene lopove pa je to---au----kako že?????poslovni zadetek hej jej ma so si postlali----mar jih ne mučijo more,ali pa spijo stoje?????????????????