Črna kronika

Obtičali pod tovornjakom

Peking, 12. 07. 2007 07.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Kitajskem so objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji. Tovornjak je zapeljal na pločnik ter zadel tri ljudi.

Nesrečo so posnele varnostne kamere
Nesrečo so posnele varnostne kamere FOTO:

Nesreča se je zgodila na izhodu z avtoceste pri kitajskem mestu Fuling. Voznik tovornjaka je izgubil nadzor nad vozilom in zaneslo ga je na pločnik, od tam pa nazaj na cestišče, kjer je najprej zadel kolono avtomobilov, nato pa se je zaletel še v tri pešce. Dva sta končala pod ogromnimi kolesi tovornega vozila.

Dva človeka sta ostala ukleščena pod tovornjakom
Dva človeka sta ostala ukleščena pod tovornjakom FOTO:

Številni ljudje so takoj prihiteli na pomoč, a je trajalo še kar nekaj časa, preden so ju uspeli rešiti in prepeljati v bolnišnico. Sreča v nesreči pa je, da sta oba zunaj življenjske nevarnosti.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

megla007
15. 07. 2007 13.40
Mene pa samo zanima, kaj so pešci delali na območju AC, in zakaj niso hitreje odreagiral ter se varno odmaknili? Na konc koncev itak pogledaš levo pa desno, kadar prečkaš cesto, kajne?
Ramzess
12. 07. 2007 14.56
To pa je res sreča v nesreči, če ne bi bilo osebnih avtov, bi se drugače končalo, da se je tovornjak ustavil TAKOJ. Vsak pod enim kolesom, na enak način, položaj, kot v kakem filmu, pravzaprav v nobenem filmu še nisem videl česa takega. "Številni ljudje so takoj prihiteli na pomoč, a je trajalo še kar nekaj časa," Posnetek nazorno pokaže zakaj, pasli so radovednost namesto da bi ukrepali in pomagali. Ljudje pač. "Sreča v nesreči pa je, da sta oba zunaj življenjske nevarnosti." Že že, a to še ne pomeni, da bosta lahko spet hodila. Nekaj sreče sta res imela, je pa zato voznik tovornjaka ne bo imel. Ta posnetek bo na sodišču vsekakor uporabljen kod dokaz. Glede na to, da je posnetek tuj, bi pa lahko vnesli podnapise, da bi lahko mi razumeli komentar gospodične z lepim glasom. Sicer pa ne razumem zakaj ste tako površni pri pisanju člankov, če jih že pišete, saj je lahko več. Vsekakor bi nas recimo zanimalo ali bosta še hodila ali ne. Pa brez zamere.
paparoach@volja.net
12. 07. 2007 09.23
Wow, pure luck - d best! ;)