Črna kronika

Partner opečene ženske v priporu: motiv naj bi bil maščevanje

Grosuplje, 16. 08. 2020 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Anja Kralj
Komentarji
0

Ljubljanski policisti so sporočili, da so 47-letnega partnerja ženske, ki jo je hudo opečeno v Grosupljem našel sin, osumili kaznivega dejanja poskusa umora. Partnerja ženske policija sumi, da je po prepiru z vnetljivo tekočino polil oškodovanko in jo zažgal. Motiv za dejanje pa je glede na sedaj znane podatke maščevanje. Ženska se še vedno bori za življenje.

Kot so sporočili policisti, ki so v petek prijeli partnerja hudo opečene ženske v Grosupljem, je po do sedaj zbranih obvestilih 47-letnik utemeljeno osumljen kaznivega dejanja poskusa umora. Osumljen je, da je po prepiru z vnetljivo tekočino polil oškodovanko in jo zažgal. 

Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje. Osumljenec je bil danes priveden k preiskovalni sodnici, ki je odredila pripor. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo, so še sporočili. 

Kot smo poročali, so policisti 12. avgusta posredovali na območju Grosuplja, kjer je bila huje opečena 44-letna ženska. Poškodovano je na dvorišču  našel njen sin.  Odpeljali so jo v UBKC Ljubljana, kjer poškodovana še vedno ostaja na zdravljenju, njeno življenje pa je ogroženo. Policisti so nato iskali njenega 47-letnega partnerja. Tega so s pomočjo občanov prijeli 14. avgusta v Mali Račni, ta pa se prijetju ni upiral. 

Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje.
Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje. FOTO: Kanal A