8°C

Pešec nenadoma stopil pred vozilo, v nesreči je umrl

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
N.Š. /
V kraju Orehovica se je zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec, ki je v nesreči umrl. Kot so sporočili s PU Ljubljana, je po do sedaj znanih podatkih 22-letni pešec hodil po napačni strani ceste ter nenadoma stopil pred vozilo 36-letnega voznika.

Prometna nesreča
Prometna nesrečaFOTO: 24ur.com

Ta je vozil iz smeri Izlak proti Trojanam. Voznik je trčil v pešca, ki se je pri tem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. 

Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, ki se je zgodila okoli petih zjutraj, nadaljujejo pa še z ugotavljanjem vseh okoliščin. 

Kot so sporočili s PU Ljubljana, je neposredno pred samo prometno nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila, ki je udeležencu večkrat posvetil s snopom dolgih luči.

V zvezi z razjasnitvijo okoliščin prometne nesreče zato prosijo omenjenega voznika oziroma voznico osebnega avtomobila, da pokliče na telefonsko številko 113 ali postajo prometne  policije Ljubljana, Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Koronavirus pasica nova